Τρόμος, βία, χημικά, ξύλο..φωνές, κλάματα- Το χρονικό των επεισοδίων στην Λέσβο όπως το κατέγραψε το L.P Live (ΒΙΝΤΕΟ)


Το LesvosPost.com βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην καρδιά των γεγονότων καταγράφοντας ζωντανά όλες τις εξελίξεις..

Από το λιμάνι Μυτιλήνης και την άφιξη των ΜΑΤ μέχρι την Καραβα, το Διαβολορεμα, την επιταγμένη περιοχή Καβακλη και την Παγανη.

Για πάνω απο 48ωρες Δευτέρα 24, Τρίτη, 25 και Τετάρτη 26-02-20 το LesvosPost.com και η ομάδα του σας ενημέρωνε ζωντανά για όλες τις εξελίξεις, με αποκλειστικά πλάνα, δηλώσεις, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ

Στην καρδιά των γεγονότων ο Γιώργος Στεφάνου και η Μαριλενα Σαχινι με τα χημικά να περνάνε δίπλα τους κατέγραφαν ζωντανά με εικόνα κα ήχο όλα αυτά που απέκρυπταν τα μεγάλα ΜΜΕ της Ελλάδος.

Με συνεχείς ανταποκρίσεις ο Γιώργος Στεφάνου σε κανάλια της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας σε ραδιόφωνα της Αθήνας της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης την ώρα που είχαμε συγκρούσεις και χωρίς να τον κόψουν στον αέρα εξιστορούσε όλα όσα διαδραματιζότανε στα 2 μπλόκα Καραβα και Διαβολκορεμα αλλά και στην Παγανη.

Ο Στρατής Τσιντωτας και ο Ραφαήλ-Αναστάσιος Στεφάνου από τα γραφεία του LesvosPost κατέγραφαν όλο το ρεπορτάζ και ότι συνέβαινε στα 2 μπλόκα αλλά και στην Παγανη

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες αναγνώστες μας που ήταν δίπλα μας αυτές τις 48ωρες

Αναγνώστες από Αμερική, Αυστραλία, Αλβανία και άλλες περιοχές ανά τον κόσμο και την Ελλάδα μας κράτησαν συντροφιά, σχολιάζοντας όλα όσα καταγράφαμε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Ο Γιώργος Στεφάνου κατά την διάρκεια μιας από τις live μεταδόσεις στο facebook στην περιοχή Διαβολορεμα δέχθηκε επίθεση σε ζωντανή μετάδοση από άνδρα των ΜΑΤ γιατί κατέγραφε τα επεισόδια, αλλά του απάντησε καταλλήλως και με την βοήθεια πολιτών της Λέσβου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Στο παρακάτω βίντεο σας παραθέτουμε μαζεμένα πλέον μεγάλα αποσπάσματα από όλες τις live «πολεμικές» μεταδόσεις με περιγραφή του Γιώργου Στεφάνου…

Σας ευχαριστούμε…. Και συνεχίζουμε