Foxbet: Ξεκάθαρο φαβορί η Λίβερπουλ, το ενδιαφέρον στα γκολ


Σπουδαία αναμέτρηση απόψε για την Πρέμιερ Λιγκ, με την Λίβερπουλ να φιλοξενεί την Γουέστ Χαμ στο Άνφιλντ. Δικαιολογημένα θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, με το συγκρότημα του Κλοπ να είναι ούτως ή άλλωςτο απόλυτο φαβορί.

Βέβαια προέρχεται από την ήττα με 1-0 στην Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο, ένα αποτέλεσμα που δυσκόλεψε αρκετά την υπόθεση πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό ήταν το 3ο διαδοχικό «0-1 γκολ» για την ίδια σε επίσημα ματς, έχοντας προηγηθεί μεταξύ άλλων και το 1-0 επί της Νόριτς εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Εάν επικρατήσει σήμερα της Γουέστ Χαμ, τότε θα έχει συμπληρώσει 18 συνεχόμενες νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ παράλληλα θα έχει φτάσει τις 21 σερί εντός έδρας νίκες! Αν μη τι άλλο τρομερά νούμερα για την απόλυτη κυρίαρχο αυτή την στιγμή στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε στο Μάντσεστερ από την ανώτερη Σίτι, έχοντας ούτως ή άλλως δύσκολο έργο απέναντι στους «πολίτες». Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε την ομάδα του Μόγιες στην ζώνη του υποβιβασμού, κάτι που φυσικά και αυξάνει την πίεση προς τους παίκτες του, αλλά και τον ίδιο τον Σκωτσέζο προπονητή. Από πλευράς αριθμών, αγνοεί τη νίκη στα 15 τελευταία επίσημα κόντρα στην Λίβερπουλ, ενώ και ο Μόγιες ως τεχνικός άλλων ομάδων, τρεις σερί ήττες απέναντι στην ομάδα του Κλοπ.

Από πλευράς απουσιών, ο αρχηγός Χέντερσον (25/3) θα λείψει από την Λίβερπουλ και στόχος του θα είναι να προλάβει την ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Θέση βασικού διεκδικεί ο μέσος Μίλνερ, με τον Σακίρι (6/1) να παραμένει εκτός. Στον αντίποδα, ο Μόγιες θα στερηθεί των υπηρεσιών του μπακ Φρέντερικς (20/0). Πάγια εκτός ο μεσοεπιθετικός Γιαρμολένκο (15/3).

Φαβορί υπάρχει και είναι ξεκάθαρο αυτό. Με την εικόνα που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό η Γουέστ Χαμ, δεν αποκλείεται η Λίβερπουλ να το «καθαρίσει» από νωρίς, με το Over 1,5 γκολ στο πρώτο 45λεπτο να αγγίζει τον διπλασιασμό.

Μοναδική εμπειρία το stoiximan live betting