Foxbet: Η έδρα κρίνει το «τρίποντο»


Με μια πολύ σημαντική αναμέτρηση ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική της ελληνικής Super League 1. Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Βόλο, ενώ να θυμίσουμε πως μεσοβδόμαδα έχουμε δράση στο κύπελλο με τις ρεβάνς των προημιτελικών.

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε στην Τρίπολη από τον τοπικό Αστέρα, ενώ στην συνέχεια υποδέχθηκε την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Το σκορ του πρώτου αγώνα (1-1) τον αφήνει θεωρητικά στο κόλπο της πρόκρισης, με την ρεβάνς να μην είναι προγραμματισμένη για αυτή την εβδομάδα (αλλά στις 19/2). Για άλλη μια φορά ο Ντάουντα ήταν από τους διακριθέντες, με τον κόουτς Χάβο να βλέπει πως η δουλειά του αποδίδει. Τα παράπονα πάντως για την διαιτησία (ειδικά στον 2ο γύρο) εξακολουθούν να υπάρχουν.

Ο Βόλος από την άλλη, κατάφερε και... ίσιωσε έπειτα από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Το 1-0 επί της Λαμίας έδωσε ψυχολογία αναμφίβολα στον τεχνικό Γκαγέγκο, με τον Μάντζη στο 49' να κρίνει το ματς. Κινδύνευσε στο τέλος με την ισοφάριση πάντως, αλλά μέχρι εκεί. Για το αποψινό, ο Γκαγέγκο δεν μπορεί να υπολογίζει στον εξτρέμ Ζοάο (17/1) και στον επιθετικό Γέντρισεκ (17/3) μεταξύ άλλων.

Οι Αγρινιώτες δίνονται ως φαβορί και σε τιμή κάτω του 2.00, δύσκολα πείθουν για ποντάρισμα υπέρ τους. Παρ' όλα αυτά το κίνητρο, η έδρα και η βελτίωση που παρουσιάζουν τελευταία, ενισχύουν τις πιθανότητες νίκης τους. 

Παίξε στοιχιμα με τα προγνωστικά του Foxbet.gr