Στον Μανταμαδο σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση για το μπλόκο στα μηχανήματα που θα βρεθούν στην Καραβα


Έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Πολυκεντρο Μανταμαδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LesvosPost σήμερα το απόγευμα στο Μανταμαδο θα πραγματοποιηθεί η 2η γενική συνέλευση μέσα σε λίγες ημέρες.

Στην σημερινή γενική συνέλευση θα καθοριστούν το πλάνο και οι δράσεις για το μπλοκάρισμα της έναρξης εργασιών στην Καραβα.

Οι κάτοικοι του Μανταμαδου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας αλλά και η δημοτική αρχή δυτικής Λέσβου είναι αποφασισμενοι να το φτάσουν έως το τέρμα ώστε να μην γίνει η νέα δομή..

Καλό θα είναι η κυβέρνηση ακόμα και τώρα να πάρει πίσω την επίταξη και την κατασκευή δομής είτε στην Καραβα είτε σε άλλο μέρος του νησιού..

Φυσικά και δεν θα ευνοήσει την κυβέρνηση μια σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις στα χωράφια γύρω από την Καραβα.

Ποιος από τα κυβερνητικά στελέχη άλλωστε θα ήθελε εικόνες με ανοιγμένα κεφάλια, με δακρυγόνα, με τραυματισμούς και συλλήψεις να κάνουν τον γύρο του κόσμου…

Πάντως όλοι στον Μανταμαδο είναι σε εγρήγορση, ενώ από κοντά παρακολουθούν κάτοικοι όλης της Λέσβου και πολλοί έχουν δηλώσει πως άμα χρειαστεί θα βρεθούν στην Καραβα.

Από πολίτες της Λέσβου έχει ακουστεί έντονα και το έχουν προτείνει στον δήμαρχο δυτικής Λέσβου και στον περιφερειάρχη Β. Αιγαιου μια γενική απεργία με κλείσιμο των πάντων την ημέρα που τα μηχανήματα θα οδηγούνται στην Καραβα.