Προέδρος Μανταμαδου: «Έστω και την ύστατη στιγμή… ας πρυτανεύσει η λογική- Είμαστε έτοιμη για μάχη» (Ηχητ)


Στο LesvosPost και στον δημοσιογράφο/δ/ντη του L.P Στεφάνου Γεώργιος μίλησε πριν λίγο ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μανταμαδου Χ. Τζελαιδης.

Ο κος Τζελαιδης δήλωσε απογοητευμένος αλλά και έτοιμος να αντιμετωπίσει τον οπουδήποτε που θα προσπαθήσει να φτιάξει την νέα δομή μεταναστών στην Καραβα.

Ο πρόεδρος έστω και τώρα ζητά διάλογο όχι πλέον με τον κο Μηταρακη αλλά απευθείας με τον πρωθυπουργό κο Μητσοτάκη με παρουσία όλων των βουλευτών του Β. Αιγαίου.

Στο ενωτικό του μήνυμα ο κος Τζελαιδης είπε ότι όλη η Λέσβος θα πρέπει να είναι ειρηνικά χωρίς ακρότητες στην Καραβα, και όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος θα προσπαθήσει να αποφευχθούν οι ακρότητες εκτός και αν τα ΜΑΤ ξεκινήσουν την μάχη.

Ενώ όπως δηλώνει χαρακτηριστικά αν η κυβέρνηση αποφασίσει να επιτεθεί στον κόσμο θα χυθεί αίμα.

Απογοητευμένος δηλώνει πως κανένας δεν τον έχει πάρει τηλέφωνο από την κυβέρνηση παρόλο που η επίταξη έγινε στην δική του περιοχή.

Ενώ ζητάει άμεσα να συντονιστεί από περιφέρεια και δήμους μια γενική απεργία με συγκέντρωση στην επιταγμένη περιοχή.

Στο τέλος σημειώνει πως αν χτυπηθεί κόσμος το πιο πιθανών είναι η κυβέρνηση να πέσει και να έχουμε εκλογές, ενώ κάνει κάλεσμα και στον δήμαρχο Μυτιλήνης Σ. Κυτελη να βρεθεί στην Καραβα

Ακούστε το αποκλειστικό ηχητικό: