Κώστας Μουτζούρης: "Άσκοπη η συνάντηση στην Αθήνα- Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς"


Το σχόλιο του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη μετά την συνάντηση στην Αθήνα που ο ίδιος δεν παραβρέθηκε λόγο καιρού.

"Καλημέρα σας.  Τα τελευταία σχόλια μου επι του «μείζονος»(;;) θέματος της... χώρας(!!!):

Η χειρονομία μου αυτή, μη κόσμια σε καθε περίπτωση, έγινε στη διάρκεια μιας ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ τηλεφωνικής συνομιλίας μου, μακριά απο κόσμο (αλλα οχι, οπως αποδείχτηκε, απο ενα καλο κινητό!), η οποία καταγράφηκε ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ και διακινήθηκε ηλεκτρονικά παρανόμως  (στο  σημειο αυτο να δηλώσω, οτι δεν τρέφω ΚΑΝΕΝΑ συναίσθημα θυμού για τον καταγράψαντα, τον οποιο καλημερίζω!). Απηχούσε πληρως τα συναισθήματα μου βλέποντας πως φέρονται στα νησιά μας και κυρίως στους κατοίκους τους ( και, οπως αποδείχτηκε απο τις εν συνεχεια αντιδρασεις σας, η χειρονομία αυτη απηχούσε και τα συναισθήματα της ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ πλειοψηφίας σας). Και ακούγοντας στο τηλεφωνο να μου λεγεται , οτι η κυβέρνηση αποδίδει σε εμενα (!!!) ολες τις ευθύνες για τα τεκταινομενα (αν ειναι δυνατον!). Και υπο την ένταση των ημερών και των επαπειλούμενων σοβαρών επεισοδίων εκείνες τις στιγμές, τα οποία προσπαθούσα επι τρείς ώρες να αποτρέψω. 

Δηλώνω εκ νεου , οτι τις ιδιωτικές μου συνομιλίες θα τις διεξάγω οπως ΕΓΩ κρίνω και επιθυμώ. Οι εκάστοτε συνομιλητές μου θα με κρίνουν για αυτό.

 Θα κλείσω παροτρύνοντας ακομη μια φορά για ενότητα, τήρηση των νόμων, σοβαρότητα, μετρημένες κινήσεις.

 Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΣ, όπως φάνηκε και απο την (μάλλον άσκοπη;) χθεσινή συνάντηση των Αθηνών (Μυτιλήνη 28.02.2020)."