Σοβαρά προβλήματα στην λειτουργιά του νέου αεροδρομίου Μυτιλήνης- Στο αεροδρόμιο ο Κώστας Μουτζούρης


Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε με τον κ. Περιφερειαρχη Μουτζούρη Κώστα επί τόπου σύσκεψη στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης για το πρόβλημα με την πιάτσα ταξί και την έξοδο του αεροδρομίου παρουσία του εκπροσώπου των ταξί Μυτιλήνης κ. Φριλίγκου Γρηγορίου , του προέδρου των περιφερειακών ταξί κ. Αξη Ανδρέα και εκπροσώπων των ενοικιαζόμενων ιχ .

Το αίτημα των ταξί για επέκταση της πιάτσας σε 20 οχήματα και την δημιουργία 15 θέσεων για τα προμισθωμένα έγινε απόλυτα δεκτό από τον Περιφερειάρχη και δεσμεύτηκε πως θα ασκήσει την απαραίτητη πίεση προς υλοποίηση του αιτήματος.

Στο θέμα της εξόδου του αεροδρομίου ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ενημέρωσε πως έχει κατατεθεί σχετικό αίτημα τοποθέτησης φωτεινού σηματοδότη ελέγχου κυκλοφορίας .

Ο εκπρόσωπος των ταξί Μυτιλήνης κ. Φριλίγκος Γρηγόριος μετα το τελος της συνάντησης δήλωσε:

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ τον κ. Περιφερειαρχη ο οποίος παρά το μεγάλο πρόβλημα με την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ενέργεια επίταξης από την κυβέρνηση προς εύρεση χώρου 2ου καταλύματος μεταναστών , βρήκε χρόνο και πραγματοποιήθηκε το σημερινό ραντεβού .

Στο περιθώριο της συνάντησης ενημέρωσα τους εκπροσώπους των ενοικιαζόμενων ιχ πως φέτος η οποία παραβατικότητα εκ μέρους τους στην υπηρεσία ολικής εκμίσθωσης με οδηγό θα συνοδεύεται με αυτόφωρο .»