Παρέλαση πολιτικών και Χρυσής Αυγής στην μεγαλειώδη συγκέντρωση της Αθηνάς για τις κλειστές δομές στα νησιά του Β. Αιγαίου..


Παρέλαση πολιτικών για δηλώσεις και φωτογραφίες είχαμε στην σημερινή μεγαλειώδης συγκέντρωση έξω από το ΥΠΕΣ.

Όλα τα ΜΜΕ εδώ και λίγα λεπτά παίζουν την παρουσία των πρώην βουλευτών Λαγου Κασιδιάρη και Γερμενή αλλά και εκπροσώπων του κόμματος Σώρρα, κανένας όμως δεν γράφει για την παρουσία βουλευτών και εκπροσώπων από αλλά κόμματα από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ μέχρι και το παλιό ΠΑΣΟΚ.

Όλες αυτές οι πολιτικές των παραπάνω κομμάτων μας έφτασαν σε αυτήν την κατάσταση, και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καπελώνει τις συγκεντρώσεις κατοίκων των νησιών μας που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο τους.

Σε αυτές τις συγκεντρώσεις όπως και αυτές που θα ακολουθησουν ο κόσμος πρέπει να κάνει περά όλα τα κόμματα, όπως έκανε άλλωστε ο περιφερειάρχης δηλωμένος δεξιός.

Έκοψε κάθε διάλογο με την κυβέρνηση και μπράβο του, όσο και να του στοιχίσει αυτό στο μέλλον..

Κανένα κόμμα κανένας πολιτικός δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει στις συγκεντρώσεις εκτός από τους δημάρχους, τον περιφερειάρχη , τους φορείς και τους πολίτες των νησιών μας.

Ξαφνικά τώρα τους έπιασε ο πόνος, ξαφνικά τώρα έμαθαν που είναι η Καραβα η Καβακλη, έμαθαν που είναι η Άντισσα η Σκαμιουδα, έμαθαν που είναι το Διαβολορεμα, έμαθαν που είναι η Πλάτη Μυστεγνων.. Τόσα χρόνια που ήταν;; τόσα χρόνια που η Μορια και το νησί μας ζει απίστευτες καταστάσεις που ήταν;

Τόσα χρόνια που η Λέσβος δεν έχει τουρισμό που είναι;

Τώρα μας θυμήθηκαν; Επειδή ολα τα κανάλια έχουν ρίξει το βάρος τους για "επικοινωνιακο παιχνίδι" στο μεταναστευτικό;

Φυσικά απ όλο αυτό απών οι εκπρόσωποι της ΝΔ και ο βουλευτής Λέσβου κος Αθανασίου. Τι να πει άλλωστε;

Υ.Γ Απαράδεκτη η συμπεριφορά δημοσιογράφων της Αθηνάς που σε ζωντανή μετάδοση, τους ένοιαζε ότι οι νησιώτες έκλεισαν για 5 λεπτά το ένα ρεύμα κυκλοφορίας έξω από την βουλή και μάλιστα δημοσιογράφος από τον ΑΛΦΑ έλεγε ότι «100 άτομα έκλεισαν την κυκλοφορία..»



Το ρεπορτάζ για τους Χρυσαυγιτες

Οι χρυσαυγίτες πρώην βουλευτές Λαγός Κασιδιάρης και Γερμενής αλλά και εκπρόσωποι του κόμματος Σώρρα επιχείρησαν να εισχωρήσουν στην μεγάλη κινητοποίηση των νησιωτών της Αττικής που συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών κατά της επίταξης εκτάσεων για τη δημιουργία κλειστών κέντρων.

Οι συγκεντρωμένοι νησιώτες αντέδρασαν έντονα, και με τις ντουντούκες που κρατούσαν διευκρίνισαν ότι καμία θέση δεν έχουν στην κινητοποίηση και στα αιτήματα της συγκέντρωσης, ζητώντας από τα ΜΜΕ που καλύπτουν την κινητοποίηση να μην καταγράψουν εικόνες των χρυσαυγιτών μέσα στη νησιώτικη συγκέντρωση.