Δήμος Δυτικής Λέσβου.. δεν είναι μόνο η νέα δομή- 4.000.000€ για το Κλειστό Γυμναστήριο στην Καλλονή


Και όμως ο Δήμος Δυτικής Λέσβου παρόλο τα πολλά προβλήματα που τον ταλανίζουν από την αρχή της δημιουργίας του και φυσικά τώρα με την νέα δομή υλοποίει τις δεσμεύσεις προς τους δημότες η δημοτική αρχή που είχε πει από την αρχή της θητείας της.

Σύμφωνα με προ λίγου ανακοίνωση του Δημάρχου Ταξιάρχη Βερρου τέλειωσαν οι μελέτες, πήραν τις εγκρίσεις από την Γ.Γ.Α και καταθέτει την πρόταση για το Κλειστό Γυμναστήριο προϋπολογισμού πάνω από 4.000.000€, μάλιστα ο δήμαρχος εκφράζει και μια ανησυχία στο τέλος λέγοντας ότι μπορεί να μας κόψουν την έγκριση αλλά τα χρήματα θα τα βρούμε..


Το σχόλιο του δημάρχου πριν λίγο:

«Μπορεί το μεταναστευτικό να μας απασχολεί συνέχεια - το παράπονο μου είναι ότι έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε και δεν μας αφήνουν ήσυχους - μπορεί μέχρι πριν δύο μήνες να μην είχαμε καρέκλα να καθήσουμε, μπορεί να μην έχουμε ακόμα ίντερνετ και τηλέφωνα (!), αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τελειώσαμε όλες τις μελέτες, πήραμε όλες τις εγκρίσεις - η τελευταία είναι αυτή εδώ από την Γ. Γ. Α-και καταθέτουμε την πρόταση για το Κλειστό Γυμναστήριο. Λίγο πάνω από 4.000.000 ο προϋπολογισμός του. Θα μου πείτε κακά παιδιά είστε, θα σας τα κόψουν. Δεν πειράζει, εμείς είμαστε έτοιμοι και τα χρήματα θα τα βρούμε.»