Με 24 πλαστά διαβατήρια και 11 ακτοπλοϊκά εισιτήρια στις αποσκευές τους έφτασαν στην Μυτιλήνη 3 αλλοδαποί



Συλλήψεις αλλοδαπών στη Μυτιλήνη

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, ηλικίας 27, 31 και 35 ετών, προέβησαν πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, κατοχή ακτοπλοϊκών εισιτηρίων τρίτων προσώπων και διευκόλυνση μετάβασης τρίτων στο εσωτερικό της χώρας και εν συνεχεία στο εξωτερικό.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον οικείο λιμένα, κατά την αποβίβαση επιβατών από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, εντοπίστηκε ο 35χρονος να κατέχει επιμελώς κρυμμένα εντός των ενδυμάτων του είκοσι τέσσερα (24) διαβατήρια τρίτων προσώπων και έντεκα (11) ακτοπλοϊκά εισιτήρια τρίτων προσώπων, με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στη συνέχεια, σε προκαθορισμένο ραντεβού σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Μυτιλήνης, προσήλθαν ο 27χρονος και ο 31χρονος, ο οποίος παρέλαβε  τα εν λόγω διαβατήρια. Άμεσα επενέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης που τους συνέλαβαν.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, το χρηματικό ποσό των εκατόν εβδομήντα πέντε ευρώ (175€) και τρία κινητά τηλέφωνα.