Όλη η Λέσβος μια γροθιά μαζί με την περιφέρεια για το μεταναστευτικό..(Pics)


Μια φωτογραφία όλο νόημα ανέβασε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

Πριν λίγο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τους Δημάρχους Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου με αφορμή τις κινητοποιήσεις στις 22/23-01-20 σε όλα τα νησιά του Β. Αιγαίου..

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Μυτιλήνης Μ. Μαμακος αλλά και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Δυτικής Λέσβου Στράτος Ζαφείρης, ενω παραβρέθηκαν και οι Άρης Ελευθερίου, Άρης Χατζηκομνηνος, Μιχάλης Πολυπαθελλης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μυτιλήνης Δημοσθένης Χατζηγιάννης, ο ΜιχάληςΤαμβακελλης, ο Δημήτρης Κουρσουμπας κ.α

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου σαν λεζάντα επέλεξε την φράση «Ετοιμαζόμαστε»


Οριστικοποιήθηκαν οι πρώτες κινητοποιήσεις για το μεταναστευτικό με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Θέλουμε πίσω τα νησιά μας... θέλουμε πίσω τη ζωή μας!!!

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου  Λέσβος - Χίος - Σάμος 

-θα κλείσουν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες, τα καταστήματα με απόφαση των Εμπορικών Συλλόγων και στις 12 το μεσημέρι στην πρωτεύουσα κάθε νησιού θα γίνει συγκέντρωση - διαμαρτυρία με συμμετοχή όλων των φορέων. Για τη Λέσβο η συγκέντρωση θα γίνει  έξω από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης ( σε περίπτωση βροχής θα γίνει εντός του  Δημοτικού  Θέατρο) 

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου

- Αθήνα, Υπουργείο Εσωτερικών , οι  Δήμαρχοι του Βορείου Αιγαίου   και  ο Περιφερειάρχης θα μεταβούν στην Αθήνα για την επίδοση σχετικού ψηφίσματος των νησιωτών.