Πανηγυρική η κοπή βασιλόπιτας της Τοπικής Επιτροπής Βόλεϊ Λέσβου στο κλειστό της Νεάπολης (PICS)


Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης παραβρέθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης όπου η Τοπική Επιτροπή Βόλεϊ Λέσβου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι πρωταθλήτριες ομάδες καθώς και αθλητές και παράγοντες που διακρίθηκαν στη σεζόν 2018-2019.


Μιλώντας ο Δήμαρχος Μυτιλήνης ανακοίνωσε ότι σε χρόνο ρεκόρ ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του δαπέδου βόλεϊ στα ΤΕΛ Μυτιλήνης . Ήταν ένα χρόνιο αίτημα των αθλητών το οποίο θα δοθεί σε χρήση τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα διατεθούν 750.000 ευρώ για την ανακαίνιση του Κλειστού της Νεάπολης προκειμένου να λειτουργεί με σύγχρονες προδιαγραφές.


Τέλος ανακοίνωσε ότι σε πέντε γήπεδα του Δήμου Μυτιλήνης θα τοποθετηθούν ειδικά φουσκωτά έτσι ώστε να λειτουργούν ως κλειστά γυμναστήρια και να μπορούν να αθλούνται οι αθλητές αλλά και η νεολαία όλο τον χρόνο. «Βούληση μας είναι» τόνισε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης «όχι μόνο ν΄ ανακαινίσουμε τους αθλητικούς χρόνους αλλά να δημιουργήσουμε και καινούργιους. Να δώσουμε την δυνατότητα σε σας, στην νεολαία του Δήμου να αθλείται αλλά και να κάνει πρωταθλητισμό»


Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Θεόδωρος Λογοθέτης προσέφερε στον Δήμαρχο Μυτιλήνης μια εικόνα του Ταξιάρχη ευχόμενος νε είναι γερός και να προσφέρει στο άθλημα. Επίσης ο Δήμαρχος Μυτιλήνης έδωσε τα μετάλλια στους αθλητές και στον προπονητή του Αθλητικού Ομίλου Μυτιλήνης που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα του Λέσβου.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημοσθένης Χατζηγιάννης και οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Κατσαβέλλης και Κώστας Κουνέλλης.