Κοπή βασιλόπιτας στην ΔΕΔΑΠΑΛ Α.Ε (ΦΩΤΟ)


Στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ Λέσβου στην περιοχή «Κλεφτόβιγλα», πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Απορριμμάτων και Περιβαλλοντικής Ανάπτυξης Λέσβου (ΔΕΔΑΠΑΛ Α.Ε.).


Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρxών Μανταμάδου π. Χρήστος Τσιτμιδέλλης, ο οποίος τέλεσε και τον αγιασμό και έκοψε ο Πρόεδρος της ΔΕΔΑΠΑΛ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Δικτύου ΦοΔΣΑ Στέφανος Αποστόλου. Ο αγιασμός και η κοπή της βασιλόπιτας έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Μυτιλήνης Στρατή Δαγκλή, που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Στρατή Κύτελη, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Δυτικής Λέσβου Άρη Ελευθερίου που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Ταξιάρχη Βέρρο, των Αντιδημάρχων του Δήμου Δυτικής Λέσβου Διοικητικών Υπηρεσιών Κώστα Πάππου και Πολιτικής Προστασίας και Αυτεπιστασίας Ιορδάνη Ιορδάνου και των απασχολούμενων στην επιχείρηση.


Στον χαιρετισμό τους, τόσο οι κ. Δαγκλής και Ελευθερίου που μετέφεραν τις ευχές των Δημάρχων, όσο και οι κ. Πάππος και Ιορδάνου, συνεχάρησαν θερμά τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους απασχολούμενους της ΔΕΔΑΠΑΛ για το σημαντικότατο έργο που επιτελούν, χαρακτηρίζοντας την ΔΕΔΑΠΑΛ  πρότυπο συνεργασίας των Δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου. Δήλωσαν ακόμη ότι θα είναι αρωγοί και ουσιαστικοί συμπαραστάτες στην κατεύθυνση της υλοποίησης των σκοπών και των στόχων της εταιρείας, προς όφελος των δημοτών.


Ο Πρόεδρος Στέφανος Αποστόλου, ευχαρίστησε όλους για την εξαιρετική συνεργασία και την συνεχή ανοδική πορεία της ΔΕΔΑΠΑΛ. Αναφέρθηκε στον συνεχή και συστηματικό εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, αλλά και σε  σημαντικές μελέτες και έργα, που έχουν δρομολογηθεί. «Στόχος - όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος της ΔΕΔΑΠΑΛ - είναι να δοθούν ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις στους ευαίσθητους τομείς της διαχείρισης των απορριμμάτων και της προστασίας του περιβάλλοντος». Τέλος, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στον Αντιδήμαρχο Στρατή Δαγκλή.