Πλοίο για τη φιλοξενία μεταναστών έστειλε η κυβέρνηση στη Μυτιλήνη- Και ξανά σύσκεψη στην Αθήνα την Τετάρτη (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Κυβέρνηση καλεί έκταση σύσκεψη στην Αθήνα την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 με θέμα τις κλειστές δομές μεταναστών που θα δημιουργηθούν στα νησιά.

Στη σύσκεψη που θα πάρουν μέρος όλοι οι συναρμόδιοι Υπουργοί και έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο Βορείου Αιγαίο και ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Μουτζούρης.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση - με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες - είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν προσκληθεί οι Δήμαρχοι των περιοχών που σχεδιάζονται να γίνουν οι κλειστές δομές.

Πάντως οι πληροφορίες μας επιμένουν ότι η θέση της κλειστής δομής στη Λέσβο έχει κλειδώσει. 

Υπομονή λοιπόν μέχρι την Τετάρτη όπου όπως όλα δείχνουν το θέμα θα ξεκαθαρίσει και θα έχουμε επιτέλους επίσημη ενημέρωση. 



Πλοίο για την φιλοξενία μεταναστών ενόψει δυσχερών καιρικών συνθηκών, έφτασε σήμερα νωρίς το πρωί στο κυβέρνηση στο λιμάνι Μυτιλήνης.


Η χθεσινή ανάρτηση του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζούρη σχετικά με τις πληροφορίες για έλευση πλοίου στο λιμάνι της Μυτιλήνης για τη φιλοξενία μεταναστών λόγω καιρικών συνθηκών:

"ΝΑΙ στην έλευση πλοίου για μεταφορά παράτυπων οικονομικών μεταναστών στο εξωτερικό ή την ηπειρωτική Ελλάδα με άμεσο απόπλου

Ο Χ Ι στην παραμονή του στον λιμένα.

Πηγή Lesvosnews.net