Ο.Α.Σ Λέσβου : «Καλοστημένη φιέστα η επίσκεψη Σκρεκα στην Λέσβο»-Νέο Παναγροτικο Συλλαλητήριο


Στη σύσκεψη που διοργάνωσε το ΓΕΩΤΕ τη Δευτέρα 20 Γενάρη με τους παραγωγικούς φορείς ενόψει της επίσκεψης του Υφυπουργού κ.  Σκρέκα στην οποία πήρε μέρος και η ΟΑΣΛ διαπιστώσαμε για μια ακόμα φορά  τη συνήθη τακτική των εκάστοτε κυβερνητικών επιτελείων για μια καλοστημένη φιέστα με εξαγγελίες για ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας σε επιχειρηματικά πρότυπα και όλα αυτά στο μέλλον.
      
Γα τα προβλήματα που ταλανίζουν και ξεκληρίζουν μεθοδικά  τη φτωχή μικρή  και μεσαία αγροτιά του νησιού, εδώ και χρόνια δεν πήραμε καμιά σαφή απάντηση ή έστω δέσμευση.             Χρηματοδότηση της δακοκτονίας – Άμεση αποζημίωση για τη χαμένη παραγωγή στην ελαιοκομία αλλά και   στο ζωικό κεφάλαιο, από τις ζωονόσους – Η εξευτελιστικά χαμηλές τιμές στα αγροτικά προϊόντα – Το συνεχώς αυξανόμενο κόστος παραγωγής, θα συνεχίσουν να μας πιέζουν οικονομικά και να μας οδηγούν στον αφανισμό.
      
Το ΔΣ της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει την προσεχή Τετάρτη για να οριστικοποιήσει την ημερομηνία διεξαγωγής νέου Παναγροτικού Συλλαλητηρίου, αφού δεν μας μένει άλλος δρόμος για να δείξουμε στους κυβερνόντες ότι πραγματικά αντιμετωπίζουμε πρόβλημα επιβίωσης.