Ελεύθεροι πολίτες: «Συνυπεύθυνοι στην καταστροφή των νησιών του Β. Αιγαίου όσοι δεν παραστούν στην σύσκεψη των φορέων»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12.00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου ευρεία σύσκεψη φορέων υπό τον Περιφερειάρχη, με σκοπό την οργάνωση κινητοποιήσεων για το μεταναστευτικό.

Κρίνεται ως απολύτως απαραίτητη η παρουσία όλων των συμμετεχόντων, ώστε η όποια κινητοποίηση να οργανωθεί αυτή τη φορά σωστά, προκειμένου το μήνυμα της τοπικής κοινωνίας να φθάσει ηχηρό στην κυβέρνηση πριν οριστικοποιηθούν οι όποιες αποφάσεις της για τη διαχείριση του μεταναστευτικού στα νησιά μας.

Επειδή η σύσκεψη συμπίπτει με την κοπή της πίτας της Γ.Γ.Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής που θα γίνει με την παρουσία του Υπουργού κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, στην οποία δήμαρχοι και φορείς είναι προσκεκλημένοι, προειδοποιούμε όσους δεν παραβρεθούν στην σύσκεψη της Περιφέρειας (είτε με εκπροσώπους τους, είτε προσωπικά) ότι θα θεωρηθούν συνυπεύθυνοι στην καταστροφή των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Η απουσία τους δεν θα γίνει αποδεκτή από τους πολίτες.

    Μυτιλήνη, 9  Ιανουαρίου 2019
    Συνδυασμός Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης  «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»