Ακούσατε… Ακούσατε….Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Αμερικανοί και Φράγκοι φέτος όλοι πάνε …Μόλυβο


7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Μολύβου
21&23 Φεβρουαρίου 2020

ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ !!!

Ακούσατε… Ακούσατε….

Άγγλοι,  Γάλλοι,  Πορτογάλοι, Αμερικανοί και Φράγκοι φέτος όλοι πάνε ……Μόλυβο, την μικρή ακρόπολη της Λέσβου.

Ακολουθούν, πολιτικοί, διανοούμενοι, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, σκηνοθέτες, παραγωγοί ταινιών, ηθοποιοί και μπόλικο νταρί.

Στον Μόλυβο, κεφαλοχώρι από τα λίγα, επίσημη γλώσσα κηρύσσονται τα Εγγλέζικα, από το1960 έως και σήμερα.


Οι τάσεις της εποχής και η τουριστική αγορά απαιτεί αλλαγές:

«Α rooms to let», «τσάμ doctor ευάερο μπαλκόν» ρεζόρτ και μπανκαλοοος!!! Saloon & snack bar.
Απς τς γαϊδάροι και τα τρίκυκλα, ο κόσμος μετακινείται πια με τρενάκι.
Από τις αφλογές των γιαγιάδων στα σπίτια και στις γειτονιές, περάσαμε στο chattιng στο κινητό και …τίποτα δεν μένει κρυφό!

Από τους γαλατάδες και τους νερουλάδες, περάσαμε στο trail και στους οικοπεριηγητές.
Οι ήχοι από τις καντάδες και τα τραγούδια, που παρασύρουν σε χορούς και φαγοπότι, έγιναν μεγάλα hits στα night clubs.

Οι δίσκοι με τα γλυκά κουταλιού και τους καφέδες του δρόμου, μεταφέρθηκαν στο δρόμο, αλλά με πιο μοντέρνα άποψη street food και αλλά γκουρμέ….. γκιουζλεμέ!!

Αμ..πως!!

Όπως και να έχει, άσχετα με το πέρασμα του χρόνου, ο Μόλυβος παραμένει χειροποίητος, μοναδικός, ένας μικρός παράδεισος , όχι μόνο για μια χούφτα τουρίστες, αλλά και για ……. τουρίστριες.

AΠΙΔΙΑAAAAAAAA!!!!!

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ανακοινώνει το 7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Μολύβου που θα γίνει στις 21&23 Φεβρουαρίου 2020.

Ο Μόλυβος και η ευρύτερη περιοχή προσφέρει και φέτος την ευκαιρία να ζήσετε ακόμη μία διοργάνωση θεσμό, που χρόνο με τον χρόνο δυναμώνει και κερδίζει τις καρδιές όλων. Ένα παιχνίδι που μέσα από αυτό μαθαίνουμε να συνεργαζόμαστε, να αγαπάμε, να κυνηγάμε!!. Αυτός είναι ο «θησαυρός» όλα αυτά τα χρόνια για εμάς.

Φέτος το παιχνίδι έχει θέμα τον τουρισμό του χθες του σήμερα και κυρίως του αύριο. Συνδέοντας λοιπόν το παρελθόν με το παρόν το όραμα για μας παραμένει ίδιο.
Υψηλή ποιότητα τουριστικών υπηρεσιών, υποδομές, εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, εξωστρέφεια, συνεργασία,  ταξιδιωτικές εμπειρίες για τους επισκέπτες που βασίζονται στην αυθεντικότητα και την ιδιαιτερότητά του νησιού, και προπαντός κοινή συνείδηση όλων της τουριστικής προτεραιότητας που αξίζει το νησί μας.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει την Παρασκευή το βράδυ 21/02/2020, στις 20:00, στο ξενοδοχείο Sunrise σε ένα ξέφρενο πάρτι μασκέ δεκαετίας 1970. (η είσοδος για όλους είναι δωρεάν και ο κάθε θαμώνας θα επιβαρυνθεί μόνο το ποτό που θα επιλέξει)

Παράλληλα θα γίνει η ψηφοφορία για την επιλογή από τις ομάδες του καλύτερου video spot

Την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, στις 10:00 π.μ. η διοργάνωση θα συνεχιστεί με το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, με κέφι, αποκριάτικη διάθεση, αλλά και πάθος για τη νίκη. Απαραίτητα εφόδια είναι το χαμόγελο, η ευρηματικότητα, η γρήγορη αντίληψη, η πονηριά, η ομαδικότητα και η ευγενής άμυλα!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Οργανώστε σωστά  την ομάδα σας και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Τις πληροφορίες για τους κανονισμούς και τους όρους συμμετοχής θα τις βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://1drv.ms/w/s!AtNwQdWkGK7ohxox5BVTNmxdnaAb?e=vOiv7Z καθώς επίσης και από την σελίδα του κυνηγιού στο Facebook: https://www.facebook.com/molyvostreasurehunt/

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, από τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020  ως την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, τις εργάσιμες ημέρες από τις 10:00 – 14:00. Οι πληροφορίες μπορούν να σας δοθούν εγγράφως και ηλεκτρονικά από τα γραφεία του Φορέα

(Τηλ.: 22530 71 990, Email: visitmolyvos@gmail.com)

Σας προσκαλούμε όλους είτε ως παίχτες είτε ως θεατές να διασκεδάστε μαζί μας στο διήμερο αυτού του υπέροχου θεσμού στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων της περιοχής μας.


Από το γραφείο τύπου του Φορέα Τουρισμού Μολύβου