Το Δημοτικό Ιατρείο, το Δημοτικό Κατάστημα και το ελαιοτριβείο οι πρώτες προτεραιότητες για τον Ασώματο από τον Δήμο Μυτιλήνης


Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ασωμάτου όπου τελέστηκε το μνημόσυνο του Παναγιώτη Καλλονιάτη στο οποίο επίσης παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρης Χατζηκομνηνός.


Στη συνέχεια και συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Παναγιώτη Κατσαβέλλη, και Στρατή Δαγκλή καθώς από τον Εντεταλμένο Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Φραντζέσκο, συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Ασώματου Λουκία Κορδογιάννη όπου και εξέτασαν τα προβλήματα του χωριού.


Επισκέφθηκαν το χώρο του Δημοτικού Καταστήματος όπου χρήζει άμεσης παρέμβασης λόγω της διάβρωσης του κτηρίου. Επίσης ανάλογη παρέμβαση απαιτείται και για το Δημοτικό Ιατρείο καθώς επίσης και ενίσχυση με ιατρικά μηχανήματα. Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης υποσχέθηκε ότι τα προβλήματα αυτών των κτηρίων θ΄ αντιμετωπιστούν το συντομότερο δυνατόν.


Ιδιαίτερο είναι όμως το πρόβλημα στο παλαιό ελαιοτριβείο το οποίο έχει εγκαταλειφθεί στη τύχη του. Φιλοδοξία των κατοίκων του Ασώματου είναι ν΄ αποκατασταθεί και να γίνει ένας χώρος πολλαπλών εκδηλώσεων. Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης δήλωσε ότι θα κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να απεμπλακεί ο χώρος από τις προσημειώσεις Τράπεζας έτσι ώστε να υπάρξει η δυνατότητα στη συνέχεια να προχωρήσει η αξιοποίηση του.