Δωρίζει την μοναδική ερειπωμένη οικία στην Σκάλα Λουτρών ο δήμος Μυτιλήνης στον Σύλλογο Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών Λέσβου


Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημοσθένη Χατζηγιάννη και τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Τσακύρη, παραβρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών Λέσβου «Το Δελφίνι» που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου.


Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Παπαχρυσός ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την παρουσία του αλλά και για την βοήθεια του στις δραστηριότητες του Συλλόγου. Ιδιαίτερα τόνισε την βούληση του Δημάρχου για την αγορά ερειπωμένης κατοικίας η οποία θεωρείται ως η μοναδική υπάρχουσα προσφυγική κατοικία.


Απαντώντας ο Δήμαρχος Μυτιλήνης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, ευχόμενος τα μέλη του Συλλόγου να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη και πάθος που προσφέρουν τόσα χρόνια.


«Η Δημοτική Αρχή θα είναι δίπλα σας σε ότι βοήθεια χρειάζεστε» τόνισε ο Δήμαρχος ενώ υποσχέθηκε να συμβάλει στην διαδικασία ώστε η ερειπωμένη προσφυγική κατοικία ν΄ αγοραστεί από τον Δήμο και να προσφερθεί στον Σύλλογο».


Επίσης μίλησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημοσθένης Χατζηγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παναγιώτης Τσακύρης και ο Πρόεδρος των Λουτρών Βασίλης Μαμώλης.