Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού και παρέλαση αποκριάτικων σχημάτων και αρμάτων στην Μυτιλήνη – Δηλώστε συμμετοχή


Αποκριάτικο Πάρτι και Παρέλαση την 1η Μαρτίου 2020

Καλούμε όλους τους τοπικούς συλλόγους , ιδίως σχολεία με τους συλλόγους γονέων , θεατρικές ομάδες κλπ καθώς και επιχειρήσεις που το επιθυμούν αλλά και πολίτες, να δηλώσουν συμμετοχή προκειμένου να λάβουν μέρος στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Μυτιλήνης που φιλοδοξούμε φέτος να έχουν ιδιαίτερο χρώμα.

Α. Συγκεκριμένα στο μεγάλο Αποκριάτικο Πάρτι και Παρέλαση της 1 ης Μαρτίου 2020 ημέρα Κυριακή στην πλατεία Σαπφούς θα δοθεί μία μεγάλη συναυλία με το δημοφιλές και γνωστό σε όλους συγκρότημα ΟΝΙΡΑΜΑ

Στις 15.00 το μεσημέρι της μέρας αυτή θα ξεκινήσουν τα σχήματα που θα κατευθυνθούν στην πλατεία Σαπφούς και θα ξεκινήσει το πάρτι για μικρούς και μεγάλους. Θα βραβευτούν δύο σχήματα ή σχολεία απ όσους θα λάβουν μέρος με το ποσό των 300 Ευρώ για τις ανάγκες τους .Η βράβευση θα γίνει με κλήρωση επί τόπου με όσους θα δηλώνουν παρόντες.

Β. Επίσης στις 22 Φεβρουαρίου 2020 ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00 στο Δημοτικό θέατρο ξεκινά και πάλι το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού όπου θα δοθούν οι γρίφοι στους συμμετέχοντες.

Το παιχνίδι θα κορυφωθεί την ημέρα του Αποκριάτικου Πάρτι την 1η Μαρτίου 2020 στην πλατεία Σαπφούς όπου θα δοθούν ανάλογα με τη βαθμολογία τα βραβεία του κρυμμένου θησαυρού με πρώτο βραβείο χρηματικό έπαθλο των 600 €.

Όλα τα βραβεία θα δοθούν παρουσία του Δημάρχου Μυτιλήνης

ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ

Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ στο τηλ. 2251037394 και στο email: grafiopolitismoumyt@gmail.com καθώς και στο messenger στο fb : Αντιδημαρχία Πολιτισμού Μυτιλήνης.

Β. ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ στο site lesvostreasure.wordpress.com
όπου θα συμπληρωθεί η φόρμα συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2251037394, 6989888670, 6932062146

Με εκτίμηση,
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
Δήμου Μυτιλήνης
Παναγιώτης Τσακύρης