Χιονίζει στην Λέσβο (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)- Συνεχής ενημέρωση από την επέλαση του χιονιά


Χιονίζει στα περισσότερα ορεινά χωριά της Λέσβου ενώ αναμένεται επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα

Το LesvosPost.com θα σας ενημερώνει συνεχώς με βίντεο και Φώτο απο την επέλαση του χιονιά στην Λέσβο..

Στείλτε μας τα δικά σας βίντεο, φωτογραφίες, καταγγελίες, παρατηρήσεις από την επέλαση του χιονιά στην Λέσβο στο E-mail μας lesvospost@gmail.com η στο group του Facebook εδω

Χιονίζει σε Αγιασο, Φιλια, Ανεμωτια, Σκαλοχωρι, Μεγαλωχορι, Παλαιοχωρι,, Αγιασο, Ασωματο, Σκοπελο, Αμπελικο, Ανεμωτια, Σκαλοχωρι, Ερεσό και χαμηλότερα.

Τό χιόνι το έχει στρώσει στα περισσότερα χωριά ,και με χαμηλό υψόμετρο ,και συνεχίζει να χιονίζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πελάγη πνέουν έως και 10 μποφόρ

 Άμπελικο-Μ.Λίμνη μόνο με αλυσίδες.

Μέχρι τώρα δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο πάρα μόνο 
στο τμήμα του δρόμου από Αμπελικό στον Πολιχνίτο, από το 1ο έως το 6ο χλμ, όπου η κίνηση έχει διακοπεί προκειμένου να καθαριστεί ο δρόμος και να ριχτεί αλάτι.

Οι αρχές συνιστούν οι μετακινήσεις να γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή στα χωριά της δυτικής, βόρειας και κεντρικής Λέσβου.

Αγιάσος

Update 12:30 μμ 06/01

Από χτες βρίσκεται σε ετοιμότητα όλος ο μηχανισμός του Δήμου Μυτιλήνης προκειμένου ν΄ αντιμετωπιστούν οι έκτακτες καταστάσεις από την κακοκαιρία «Ηφαιστίων».


Από χτες βρίσκεται σε ετοιμότητα όλος ο μηχανισμός του Δήμου Μυτιλήνης προκειμένου ν΄ αντιμετωπιστούν οι έκτακτες καταστάσεις από την κακοκαιρία «Ηφαιστίων».  Από το πρωί ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού τμήματος και συντονίζει την επιχείρηση αντιμετώπισης της κακοκαιρίας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Αμπελικό ελέγχει την κατάσταση όπου παρά την έντονη χιονόπτωση το οδικό δίκτυο παραμένει ανοικτό.. Συνοδεύεται από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημοσθένη Χατζηγιάννη, από τον Εντεταλμένο Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Φραντζέσκο αλλά και από τον Πρόεδρο των εργαζομένων του Δήμου Γιώργου Αλεξίου.

Update 13:45 06/01

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Δήμος Μυτιλήνης ανακοινώνει ότι λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στη Μυτιλήνη, η κλιματιζόμενη αίθουσα του Γηπέδου Μυτιλήνης θα παραμείνει ανοικτή σήμερα και αύριο προκειμένου να φιλοξενηθούν οι έχοντες ανάγκη.