Συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ Λέσβου στις κινητοποιήσεις για το μεταναστευτικό


την Τετάρτη και Πέμπτη 22-23 Ιανουαρίου 2020

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. Λέσβου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους Συλλόγους και τα Σωματεία της Λέσβου να συνεδριάσουν και να αποφασίσουν για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για το ζήτημα του  μεταναστευτικού – προσφυγικού.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β΄ βαθμού, καθώς και εκπρόσωποι κοινωνικών και οικονομικών φορέων από τη Λέσβο και τα υπόλοιπα νησιά, προτείνοντας στις τοπικές κοινωνίες διήμερες κινητοποιήσεις, την Τετάρτη και Πέμπτη 22-23 Ιανουαρίου 2020, στο πλαίσιο των αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου και των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων του Βορείου Αιγαίου.

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των υπαλλήλων στις κινητοποιήσεις, τα Δ.Σ. των Συλλόγων καλούνται να κοινοποιήσουν τις αποφάσεις τους  στην Εκτελεστική Γραμματεία του ΝΤ Λέσβου της ΑΔΕΔΥ έως την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, για τη λήψη σχετικής απόφασης από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα.