Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης


Σύλληψη  ατόμων στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθη, την (30-12-2019) στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, μία αλλοδαπή, ηλικίας 24 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία  για το αδίκημα της πλαστογραφίας, καθώς και για παράβαση του κώδικα μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, η 24χρονη επιχείρησε να ταξιδέψει αεροπορικώς με προορισμό την Αθήνα, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ένα δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία, το οποίο όπως διακριβώθηκε, έφερε ενδείξεις πλαστότητας.

Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου.

Σύλληψη ατόμου στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθη, την (31-12-2019) στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 21 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, καθώς και για παράβαση του κώδικα μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, ο 21χρονος επιχείρησε να ταξιδέψει αεροπορικώς με προορισμό την Αθήνα, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ένα δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ανήκει σε διαφορετικό πρόσωπο.

Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου.