Συλλήψεις 4 παράτυπων μεταναστών στο Λιμάνι Μυτιλήνης


Συλλήψεις 4 παράτυπων μεταναστών στο Λιμάνι Μυτιλήνης

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 32 και 33 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες προχθές, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω συνοδεύοντας τα δύο (02) ανήλικα τέκνα τους, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας με τη συνδρομή του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής εντός του λιμένα Μυτιλήνης, κατά την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό τον Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στην ενδοχώρα και στη συνέχεια στο εξωτερικό.

Επίσης, στη σύλληψη μιας 27χρονης αλλοδαπής προέβησαν, απογευματινές ώρες προχθές, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, η ανωτέρω συνοδεύοντας το ανήλικο τέκνο της, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας με τη συνδρομή του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής εντός του λιμένα Μυτιλήνης, κατά την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό τον Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στην ενδοχώρα και στη συνέχεια στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα, ένα (01) κινητό τηλέφωνο, καθώς και τέσσερα (04) ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 23 και 35 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες προχθές, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας με τη συνδρομή του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής εντός του λιμένα Μυτιλήνης, κατά την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό τον Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος προμήθευσε στον 23χρονο δήλωση απώλειας ταξιδιωτικού εγγράφου που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στην ενδοχώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το ανωτέρω έγγραφο, ένα (01) κινητό τηλέφωνο, καθώς και ένα (01) ακτοπλοϊκό εισιτήριο.