Έτοιμο σε δύο εβδομάδες το νέο αεροδρόμιο Μυτιλήνης- 235 νέες θέσεις παρκινγκ δημιουργεί η Fraport


Έτοιμο είναι και σε δύο εβδομάδες θα ξεκινήσει να λειτουργεί το νέο αεροδρόμιο της  Fraport στη Μυτιλήνη όπως ανακοίνωσε σήμερα ο  Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης της  Fraport, Γεώργιος Βίλος .

Ο κ. Βίλος βρέθηκε χθες στη Μυτιλήνη για να συζητήσει με την Περιφέρεια και τους δήμους το θέμα της αύξησης της επιβατικής κίνηση στο αεροδρόμιο.


Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην περιφερεια Βορείου Αιγαίου με τη συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων και του Επιμελητηρίου.  Συγκεκριμένες προτάσεις για το θέμα κατέθεσε ο δήμος δυτικής Λέσβου και η εντεταλμένη σύμβουλος Αφροδίτη Βατή.

Ο κύριος Βίλος ανακοίνωσε και τη δημιουργία παρκινγκ στο νέο αεροδρόμιο  235 θέσεων οχημάτων που θα είναι επαρκές για τις ανάγκες του αεροδρομίου , θα είναι όμως επί πληρωμή.

Όσον αφορά την προώθηση της Λέσβου ως τουριστικού, ο κ . Βίλος είπε οτι θα μπουν οι προτεραιότητες σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς με στόχο την προσέλκυση εταιριών που θα επενδύσουν στη Λέσβο σαν προορισμό και από την Fraport θα δικαιούνται ειδικής τιμολογιακής πολιτικής .

Πηγή ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ