ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ | Καλή χρονιά.....Και ευτυχισμένο το...«2020» !!!!!!! (VID)


Καλή χρονιά

Ο καινούριος χρόνος να σας βρεί με υγεία και δύναμη, ώστε να ανταπεξέλθετε στα προβλήματα και τις προκλήσεις που απ' ότι φαίνεται θα είναι πολλές και το νέο έτος 2020.

Το 2020 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε! 

Καλή χρόνια. Και ευτυχισμένο το 2020

Με εκτίμηση

Μήνυμα από τον Δ/ντη του LesvosPost.com:

«Μάλλον το 2019 δεν θα λείψει σε κανένα μας ιδιαίτερα… Ίσα, ίσα που μας έκανε να νιώσουμε στο πετσί μας αυτό που τόσα χρόνια ακούγαμε να λέγεται από τον λαό…

“Κάθε πέρυσι και καλύτερα!”.

Εγώ τι άλλο να σας ευχηθώ το 2020 να είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα αλλάξει σελίδα και θα πάει μπροστά. Παρότι την τελευταία 10ετία ταλαιπωρηθήκαμε πολύ, σήμερα έχουμε πλέον μάθει από τα λάθη μας και είμαστε σε μια φάση να σκεφτούμε συλλογικά πως μπορούμε να βάλουμε τα θεμέλια και να δημιουργήσουμε την νέα Ελλάδα που ονειρευόμαστε. Να αποφασίσουμε να στηρίξουμε τις μεγάλες αποφάσεις που έχει τόσο ανάγκη η πατρίδα μας και που δεν τόλμησαν να στηρίξουν οι παλιότερες γενιές. Το 2020 μπαίνουν οι βάσεις για ένα ευοίωνο μέλλον… το 2020 θα είναι πιο φωτεινό με πολύ φως στο τούνελ!  Και σας το εύχομαι για όλους τους τομείς της ζωής σας! Όχι μόνο για τον οικονομικό, επαγγελματικό, οικογενειακό και συναισθηματικό. Όλα να είναι πιο ανάλαφρα και γύρω σας να νιώσετε πολύ αγάπη και να δείτε πολλά ζεστά χαμόγελα γύρω σας και κυρίως δίπλα σας!

Καλή χρόνια. Και ευτυχισμένο το 2020

Ο Δ/ντης του www.lesvospost.com
Στεφάνου Γεώργιος»

Το 2019 αποτελεί παρελθόν… Μια νέα χρονιά ήρθε το «2020»..Για το LesvosPost.com αυτή είναι η 8η του πρωτοχρονιά….

Ευχαριστούμε τους περίπου 2.229.754 αναγνώστες που μας τίμησαν διαβάζοντας μας το 2019 (Ιανουάριος-Δεκέμβριος 2019)…..

Σας υποσχόμαστε την νέα χρονιά να έχουμε περισσότερη «καθαρή» ενημέρωση και ρεπορτάζ.

Το LesvosPost.com θα είναι πάντα κοντά στους πολίτες…

Γιατί το LesvosPost ανήκει σε εσάς….Τα στατιστικά του L.P το 2019- Ευχαριστούμε  

Καλή διασκέδαση σε όλους!!!

Το εορταστικό πρωτοχρονιάτικο "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ"  του 2018 στην τηλεόραση του APHA  

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στον Alpha, οι παρέες αποχαιρετούν το 2018 και υποδέχονται το 2019 μετά μουσικής και οργάνων. Ενώνουν τη φωνή τους, υψώνουν το ποτήρι τους και εύχονται «Στην υγειά μας ρε παιδιά».