ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ | Καλή χρονιά.....Και ευτυχισμένο το...«2021» !!!!!!! (VID)Καλή χρονιά

Ο καινούριος χρόνος να σας βρεί με υγεία και δύναμη, ώστε να ανταπεξέλθετε στα προβλήματα και τις προκλήσεις που απ' ότι φαίνεται θα είναι πολλές και το νέο έτος 2021.

Το 2021 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε! 

Καλή χρόνια. Και ευτυχισμένο το 2021

Με εκτίμηση

Μήνυμα από τον Δ/ντη του LesvosPost.com:

«Μάλλον το 2020 δεν θα λείψει σε κανένα μας ιδιαίτερα… Ίσα, ίσα που μας έκανε να νιώσουμε στο πετσί μας αυτό που τόσα χρόνια ακούγαμε να λέγεται από τον λαό…

“Κάθε πέρυσι και καλύτερα!”.

Αποχαιρετώντας το 2020, θυμόμαστε πράγματα που συνέβησαν στην καθημερινότητά μας, καταστάσεις που ζήσαμε, στόχους που κατακτήσαμε, αλλά και όσα δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε.

– Ας ελπίσουμε ότι το 2021 θα δώσει σε όλους μας την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας και να δούμε τις προσδοκίες μας να εκπληρώνονται.

– Ας υποδεχθούμε το νέο έτος με την αισιοδοξία και την ελπίδα πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες για όλους μας και ας αντλήσουμε περίσσια δύναμη απ’ όπου μπορούμε.

– Ας είναι το νέο έτος η αρχή για ένα καινούργιο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα σε όλους τους τομείς.

Εγώ τι άλλο να σας ευχηθώ το 2021 να είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα αλλάξει σελίδα και θα πάει μπροστά. Παρότι την τελευταία 10ετία ταλαιπωρηθήκαμε πολύ, σήμερα έχουμε πλέον μάθει από τα λάθη μας και είμαστε σε μια φάση να σκεφτούμε συλλογικά πως μπορούμε να βάλουμε τα θεμέλια και να δημιουργήσουμε την νέα Ελλάδα που ονειρευόμαστε. Να αποφασίσουμε να στηρίξουμε τις μεγάλες αποφάσεις που έχει τόσο ανάγκη η πατρίδα μας και που δεν τόλμησαν να στηρίξουν οι παλιότερες γενιές. Το 2021 μπαίνουν οι βάσεις για ένα ευοίωνο μέλλον… το 2021 θα είναι πιο φωτεινό με πολύ φως στο τούνελ!  Και σας το εύχομαι για όλους τους τομείς της ζωής σας! Όχι μόνο για τον οικονομικό, επαγγελματικό, οικογενειακό και συναισθηματικό. Όλα να είναι πιο ανάλαφρα και γύρω σας να νιώσετε πολύ αγάπη και να δείτε πολλά ζεστά χαμόγελα γύρω σας και κυρίως δίπλα σας!

Καλή Χρονιά με υγεία – Χαρούμενο και ευτυχισμένο το 2021 


Ο Δ/ντης του www.lesvospost.com
Στεφάνου Γεώργιος»

Το 2020 αποτελεί παρελθόν… Μια νέα χρονιά ήρθε το «2021»..Για το LesvosPost.com αυτή είναι η 9η του πρωτοχρονιά….

Ευχαριστούμε τους περίπου 3.980.000 αναγνώστες που μας τίμησαν διαβάζοντας μας το 2020 (Ιανουάριος-Δεκέμβριος 2020- στοιχεία google analytics)…..

Σας υποσχόμαστε την νέα χρονιά να έχουμε περισσότερη «καθαρή» ενημέρωση και ρεπορτάζ.

Το LesvosPost.com θα είναι πάντα κοντά στους πολίτες…

Γιατί το LesvosPost ανήκει σε εσάς….


Καλή διασκέδαση σε όλους!!!

Διασκεδάστε από εμάς με το εορταστικό πρωτοχρονιάτικο "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ"  του 2020 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ  

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στον ΣΚΑΙ, οι παρέες αποχαιρετούν το 2020 και υποδέχονται το 2020 μετά μουσικής και οργάνων. Ενώνουν τη φωνή τους, υψώνουν το ποτήρι τους και εύχονται «Στην υγειά μας ρε παιδιά».