Συνεχίζονται οι μαχαιριές μεταξύ μεταναστών στην Μορια- Χαροπαλεύει στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης 17χρονη Αφγανή


Χαροπαλεύει στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης 17χρονη από το Αφγανιστάν που φέρεται να τραυματίστηκε σήμερα τα ξημερώματα από 20χρονο Αφγανό, ο οποίος της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Αναλυτικά τα δελτία τύπου της αστυνομίας:

Σύλληψη ατόμου στη Μόρια της Λέσβου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθη, χθες (20-01-2020) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 20 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, ο 20χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι 17χρονη αλλοδαπή.

Το μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

Σύλληψη δύο (2) ατόμων στη Μόρια της Λέσβου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθησαν, την (18-01-2020) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, δύο (2) ανήλικοι αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, προχθές το βράδυ στην παραπάνω περιοχή, οι συλληφθέντες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με μαχαίρι δύο (2) έτερους αλλοδαπούς, ηλικίας 26 και 30 ετών.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.