Στην επόμενη φάση του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Φυσικών Επιστημών «EUSO 2020» τρεις μαθητές από το ΓΕΛ Αντισσας


Η τριμελής ομάδα μαθητών του ΓΕΛ Άντισσας προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Φυσικών Επιστημών «EUSO 2020» και αποτελείται από τους μαθητές   Βάγια Κωνσταντίνο, Γιγή Ελένη και Θεοδωρή Μαρία.

Πολλά συγχαρητήρια στο Δ/ντη κ. Παλιόγλου Βασίλειο και τους διδάσκοντες Φυσικών Επιστημών του ΓΕΛ Άντισσας καθώς και στους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Μυτιλήνης, του ΓΕΛ Παμφίλων και του ΓΕΛ Πολιχνίτου που συμμετείχαν στον διαγωνισμό με ευγενή συναγωνισμό και άμιλλα και τους διδάσκοντες Φυσικών Επιστημών που προετοίμασαν τους μαθητές.
           
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Δ/ντρια του 5ου ΓΕΛ Μυτιλήνης, κα. Βαμβακίτου Σταυρούλα για τη διάθεση του Σ.Ε.Φ.Ε. του σχολείου που φιλοξενεί τον διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια και στηρίζει έμπρακτα την  προσπάθεια μας για την ανάδειξη των πειραματικών δραστηριοτήτων στις Φυσικές Επιστήμες.

Η χορηγία και η συμβολή του Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος Βορείου Αιγαίου της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, κ. Χατζηβασιλείου Παναγιώτη στον διαγωνισμό ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

  Ευχαριστούμε τέλος τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ04 (Φυσικών) που συμμετείχαν στην οργανωτική και επιστημονική επιτροπή του διαγωνισμού «EUSO 2020», Σωτηρίου Σοφία Σ.Ε.Ε. Φυσικών Επιστημών, Αξή Φανή, Βαραγιάννη Μαρία, Γιαννίκο Παναγιώτη, Θωμαΐδη Βασιλική και Χατζηκωντή Όλγα.

 Η επόμενη  φάση του Πανευρωπαϊκού  Διαγωνισμού Φυσικών Επιστημών «EUSO 2020» θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στην Αθήνα.

Ο Δ/ντής Δ/θμιας Εκπ/σης Λέσβου
                                                            κ.α.α
Η νόμιμη αναπληρώτριά του
Προϊσταμένη Εκπ/κών Θεμάτων της ΔΔΕ Λέσβου
Ζουμπουλή Άννα