Το "COFFEE PLANT " σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2020 | Χρυσοστόμου Σμύρνης 18-Μυτιλήνη (pics)


Το "COFFEE PLANT " σας εύχεται

Το "COFFEE PLANT" σας εύχεται υγεία, αγάπη και ευημερία και το 2020 να φέρει ότι επιθυμείτε!!!

Και σας περιμένει στην Χρυσοστόμου Σμύρνης 18 να απολαύσετε τη μεγάλη ποικιλία  ποικιλία ροφημάτων ζεστών και κρύων, αλλά και τη μπυρίτσα σας σε ένα περιβάλλον ήρεμο και χαλαρωτικό…! Όλοι έχουμε το στέκι μας… και αυτό έχει ένα όνομα…. "COFFEE PLANT "…! Ένα όνομα, χίλιες απολάυσεις!




"COFFEE PLANT "

Το " COFFEE PLANT " αποτελεί το meeting point για το πρωί, το μεσημέρι αλλά και το βράδυ!

 Μέρα και νύχτα σας περιμένει για απολαυστικό καφέ, δροσερά αναψυκτικά αλλά και για τους πιο απαιτητικούς μπύρες και ποτά.

Ένας χώρος με ιδιαίτερη αισθητική, μελετημένο design και μοναδικές γεύσεις!

Εδώ ο φρεσκοψημένος καφές είναι τέχνη και θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια με την πρώτη δοκιμή! Το προσωπικό φιλικό και άρτια ενημερωμένο προσφέρει εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών

Η ομάδα του «Coffee Plant - café bistro» ετοιμάζει καθημερινά το καλύτερο πρωινό με λαχταριστά κρουασάν, ντόνατς, κρέπες και μπουγάτσα που θα σας μείνει αξέχαστη!


Δοκιμάστε επίσης πρωτότυπα φρέσκα σάντουιτς με γευστικούς συνδυασμούς που θα απογειώσουν τη γεύση!

Το Coffee Plant - café bistro είναι η ιδανική πρόταση για ολες τις ώρες της ημέρας… πριν η μετά τη δουλειά, το σχολείο, το φροντιστήριο ή το shopping!

Πάρτε την παραγγελία μαζί σας, δοκιμάστε το delivery στο χώρο σας ή απλά …επισκεφθείτε τους!

Και μη ξεχνάτε το Drink Go (ποτό πακέτο) 3 ευρώ και μπυρα πακέτο 1 ευρώ.

Ένα μικρό μαγαζί σε μια ήσυχη γειτονιά, με ξεχωριστά προϊόντα και ζεστή ατμόσφαιρα!

Νεανικό, μοντέρνο και ταυτόχρονα παραδοσιακό το Coffee Plant - café bistro σε ένα από τα πιο κεντρικά και ιστορικά σημεία της Μυτιλήνης, ανοίγει και φιλοδοξεί να γίνει το νέο στέκι της πόλης.

Όσο για τις τιμές… απλά σε σοκάρουν… Μάλιστα το Coffee Plant - café bistro έχει απορροφήσει πλήρως τις αυξήσεις στον ΦΠΑ…. Με τιμές στους καφέδες που ξεκινάνε από 1€…


Όλες οι γεύσεις του Coffee Plant - café bistro έρχονται στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα στο τηλ: 22510-37587, CU: 6948605759, WHATS UP: 6976895303. Αλλά και online παραγγελίες ΕΔΩFB: Coffee Plant - café bistro



Coffee Plant - café bistroδοκιμάστε το!