Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χαρούμενες φωνές στο γηροκομείου Πλωμαρίου


Γέμισαν από Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χαρούμενες φωνές, οι χώροι του γηροκομείου Πλωμαρίου, το μεσημέρι των Χριστουγέννων.

Με τον Αρχιερατικό επίτροπο Πλωμαρίου , Πρωτ. π. Ευστάθιο Μεταξή, με παιδιά του κατηχητικού και της χορωδίας του ιερού ναού αγίου Νικολάου Πλωμαρίου ανέλαβαν μία συγκινητική πρωτοβουλία αγάπης και επισκέφθηκαν το γηροκομείο Πλωμαρίου, ψάλλοντας τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα , μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Γεννήσεως του Χριστού σ’ αυτούς τους ανθρώπους, όπου αυτές τις άγιες ημέρες δοκιμάζονται και είναι σχεδόν μόνοι .



Τον Αρχιερατικό επίτροπο και την χορωδία, ανέμενε και καλωσόρισαν στην είσοδο του γηροκομείου ο Διευθυντής αυτού κ. Στέφανος Σανιδάς ο οποίος με πολύ χαρά και ενθουσιασμό, τους ευχαρίστησε γι’ αυτή την όμορφη και ελπιδοφόρα επίσκεψη. Η επίσκεψη αυτή της αγάπης ωφέλησε όλους τους ευρισκομένους στο γηροκομείο, αλλά και τα ίδια τα παιδιά, διότι αποκόμισαν αγάπη και χαρά από τα πρόσωπα των γερόντων, τα οποία ακτινοβολούσαν χαρά, ελπίδα αλλά και εγκάρδιες ευχές ευγνωμοσύνης».