Το Εστιατόριο «ΚΑΛΑΜΙΕΣ» σας εύχεται Καλές Γιορτές !!!..και σας προσκαλεί για αυθεντική λαϊκή διασκέδαση Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά!!!


Καλές γιορτές από το Εστιατόριο «ΚΑΛΑΜΙΕΣ»…!!!!


«Το οικογενειακό εστιατόριο «ΚΑΛΑΜΙΕΣ» σας εύχεται τις πιο Χαρούμενες Γιορτές κοντά στους αγαπημένους σας και το Νέο Έτος να σας φέρει μόνο Υγεία, Καλοτυχία & Αγάπη!»

Γιορτινές μέρες, χωρίς αυθεντική διασκέδαση, χωρίς «ΚΑΛΑΜΙΕΣ» δεν γίνεται…

O Ντίνος Αλεξανδρής και η παρέα του, έφεραν τελικά τα πάνω κάτω στο μέχρι πρότινος χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης… κάνοντας must το εστιατόριο «ΚΑΛΑΜΙΕΣ»…!

Το πιο ανατρεπτικό νυχτερινό πρόγραμμα, με πρωταγωνιστές, τον κόσμο, το κέφι, το χορό και την non stop γλέντι μέχρι το πρωί.

Το εστιατόριο «ΚΑΛΑΜΙΕΣ» λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο καθώς και στις αργίες, με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο μπορεί καθένας να απολαύσει είτε πίνοντας το ποτό του στο μπαρ, είτε ανοίγοντας μπουκάλι σε τραπέζι.


Στα live του μαγαζιού μεγάλο ρόλο παίζει η οργανωμένη και έμπειρη ορχήστρα του μαγαζιού.  

Η ορχήστρα αποτελείτε από τους Ντίνο Αλεξανδρή (τραγούδι) ,Λεμονιά Κωστάκη (τραγούδι), Πλουσια Ηλία (τραγούδι) Λευτέρη Παπαμακαριου (μπουζούκι) , Γιώργο Λημναίο (πλήκτρα)

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Γιώργος Λημναίος

Info….

Επισκεφθείτε το εστιατόριο «ΚΑΛΑΜΙΕΣ» δίπλα στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης και μια δοκιμή θα σας πείσει.

Η για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22510-61457, 22510-61666 και 694-2414093. Facebook: Καλαμιές


Για ποτό η φαγητό πάμε ΚΑΛΑΜΙΕΣ για αυθεντική λαϊκή διασκέδαση….

Κλείστε τώρα θέση……..

Για δημοσίευση του δικού σας εορταστικού προγράμματος από το κατάστημα σας η δημοσίευση ευχών στείλτε στο e-mail μας lesvospost@gmail.com η καλέστε στο 6972012896.. Τιμές ΣΟΚ