Χριστούγεννα στο Ακρασι της Λέσβου


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΚΡΑΣΙ

Για μια ακόμη χρονιά μέλη του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ακρασίου στολισαν την πλατεία του Ακρασίου με ένα τεράστιο Αγιο Βασίλη,χριστουγενιατικο δενδρο, χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια και πολλα άλλα στολιδια.

Πιστεύουμε ότι αυτή κίνηση αποσκοπεί στο να δώσει στους λίγους μόνιμους κατοίκους του χωριού μας μια ξεχωριστή και λαμπερή εικόνα των εορταστικών ημερών που μας έρχονται.
…και φυσικα μετα …τι άλλο ουζο με μεζε (μανιταρια, κλπ)

Επίσης η Πρόεδρος του χωριού μας Πεμη Καρπέλη στολισε τους δρομους του χωριού μας το Ακρασι

Φωτογραφιες
https://1drv.ms/u/s!AvNGSYegmEg5nh3na_KOzLQHDMWv?e=y0R93R

2. Παραμονή των Χριστουγέννων ημέρα Τρίτη ( το απόγευμα) προγραμματίζουμε να πάμε (μικροί και μεγάλοι) για να «πουμε» τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στους διαμένοντες μόνιμα συγχωριανούς μας και να δώσουμε χαρά στους μόνιμα διαμένοντες συγχωριανούς μας μαζί με το νέο τεύχος του περιοδικού του Πολιτιστικού μας Συλλόγου. Θα χαρούμε πολύ να παραβρεθείτε και εσείς. Επίσης θα μοιράσουμε τρόφιμα και γλυκα σε συγκεκριμένες οικογενειες και ατομα.

3. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΚΡΑΣΙΟΥ και η Πρόεδρος του χωριου μας Πέμη Καρπελλη την ημερα των ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ (Δευτέρα 6/1/20) θα κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα Tα μέλη του Συλλογου θα πούμε τα κάλαντα των εορτών (Θεοφανίων, Πρωτοχρονιάς και Χριστουγέννων) στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου Γιάννης Κοντέλης, στο Ακράσι. Όλοι οι παραβρισκόμενοι θα κεραστούν

διαφορά εδέσματα, γλυκά και ποτά. Θα κληρωθεί πρωτοχρονιάτικο Δώρο (ταμπλετ) . Όλα τα παραπάνω είναι προσφορά του συλλόγου.

Το ΔΣ του Συλλογου