Δώστε στους Βερρήδες τα ηνία...



Άλλη μια εκλογική μάχη μέσα στο 2019 κέρδισε ο Παντελαίων (Τέλης) Βερρής, ο οποίος τείνει να  ανακηρυχτεί σε μέγα εκλογολόγο (πάσης φύσεως), καθώς σε όποιον τομέα διεκδικήσει την ψήφο, εκλέγεται και μάλιστα με μεγάλη πλειοψηφία. 

Μετά την ανάδειξη του το καλοκαίρι ως Περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Παναγιώτη Χριστόφα, αφήνοντας εκτός  ισχυρά και έμπειρα ονόματα της Αυτοδιοίκησης, ο Βερρής εκλέχτηκε πριν μερικές ημέρες και στο Διοικητικό Συμβούλιο του 13ου Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικού Αιγαίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με την παράταξη Μπαρούτη, όντας τρίτος σε σταυρούς. 

Το κερασάκι ωστόσο στην «τούρτα των εκλογών» ήταν η ανάδειξη του και στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στο οποίο  επίσης εκλέχτηκε συγκεντρώνοντας πανελλαδικά περίπου 1000 ψήφους, σε μια διαδικασία στην οποία ψήφισαν συνολικά 20.000 οικονομολόγοι.  

Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν μια απλή καταγραφή μιας είδησης, όπως δεκάδες που περνάνε καθημερινά από τα μάτια μας και δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία για τον πολύ κόσμο, παρά μόνο με όσους ασχολούνται με το αντικείμενο. Δεν είναι όμως έτσι, τουλάχιστον για όσους μπορούν να διακρίνουν πίσω από μια είδηση. 

Το έχουμε γράψει αρκετές φορές και προεκλογικά εδώ στο Lesvospost πως τούτος ο τόπος χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας και προσώπων για να πάει μπροστά και να μην συνεχίσει να αποτελεί ουραγό σε όλη την Ελλάδα και σε όλους τους τομείς. Βαρεθήκαμε τόσα χρόνια να βλέπουμε στις ίδιες καρέκλες τους ίδιους ανθρώπους, τις ίδιες λογικές τις ίδιες αντιλήψεις και να αναρωτιόμαστε γιατί δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι. 

Προσωπικά ως πολίτης,   βαρέθηκα και δεν θέλω να παίρνουν άλλο  θέσεις αυτοί που έχουν καταστρέψει τον τόπο μας και οι οποίοι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα σε μας παρά  μόνο στις τσέπες τους. Δείτε ποίοι είναι σε θέσεις ευθύνης τα τελευταία χρόνια, ποίοι μας διοικούν, ποίοι είναι οι ειδικοί σύμβουλοι γιατί βρίσκονται εκεί και θα καταλάβετε τι εννοώ.  Ως πολίτης,  θέλω νέα πρόσωπα, ικανά,  με σπουδές, με νέες ιδέες, μορφωμένα, που θα μας πάνε ένα βήμα παρακάτω. Θέλω να φύγουν οι «άχρηστοι» και να έρθουν οι Βερρήδες. 

Να φύγουν οι καρεκλοκένταυροι που τσεπώνουν χιλιάρικα κάθε μήνα και να έρθουν οι Βερρήδες. Σαν τον Βερρή υπάρχουν πολλοί αλλά δεν τους αφήνουν να ασχοληθούν, τους απογοητεύουν και τους διώχνουν. Και μένουν στο προσκήνιο  εκείνοι που θέλουν να βολέψουν τους εαυτούς τους,  τα δικά τους παιδιά κτλ, και δεν πάει να γίνει στάχτη και μπούλμπερη αυτός ο τόπος. Η είδηση για την εκλογή του Βερρή ήταν απλά η αφορμή για  να γραφτούν τα παραπάνω…. 

Καλές γιορτές σε όλους…