Τ. Βερρος: «Δεν χρωστάμε πουθενά παρά μόνο στους δημότες μας»- Μηχανήματα του Δήμου Δυτικής Λέσβου στους δρόμους»


Με αφορμή την συγκέντρωση που αποφάσισε ο Δήμος Δυτικής Λέσβου στην πλατεία της Καλλονής την Τετάρτη και τα διάφορα σχόλια θεσμικων της Μυτιλήνης ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου εξηγεί γιατί θα γίνει αυτή η δράση πέρα από την γενική απεργία.

Όπως αναφέρει  «Έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε όποια παράλληλη δράση θεωρήσουμε ότι πρέπει να γίνει» ενώ δίνει τον τόνο για συνέχιση τον κινητοποιήσεων ποιο δυναμικά καθώς οχήματα και μηχανήματα του Δήμου Δυτικής Λέσβου θα βρίσκονται σε δύο σημεία, ένα επί της Εθνικής οδού Μυτιλήνης - Καλλονής και ένα επί της Επαρχιακής οδού Μυτιλήνης-Μανταμάδου χωρίς να κλείσουν δρόμους αλλά για παν ενδεχόμενο θα είναι έτοιμα για όλα… Ενώ ρίχνει την μπηχτή για την ανοργανωσιά του Δήμου Μυτιλήνης λέγοντας πως «Εμείς γνωρίζουμε από τώρα τις επόμενες 2-3 κινήσεις μας. Εσείς;»

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου δυτικής Λέσβου:

Μαθαίνω ότι κάποιοι θεσμικοί (όχι αυτο διοικητικοί) εκνευρίστηκαν από την συγκέντρωση της Τετάρτης στην Καλλονή. Διχάζουμε λέει και άλλα σχετικά. Ακούστε κύριοι α) Δεν χρωστάμε πουθενά παρά μόνο στους δημότες μας, δεν έχουμε γραμμάτια προς εξόφληση ούτε υποσχετικές να εκπληρώσουμε β) Έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε όποια παράλληλη δράση θεωρήσουμε ότι πρέπει να γίνει. Υπενθυμίζω ότι εμείς δεν είχαμε πρώτο θέμα στην προεκλογική περίοδο το μεταναστευτικό. Παρόλα αυτά αντιδράσαμε πρώτοι και θα συνεχίσουμε. γ) Θα υπάρχει και άλλη δράση. Οχήματα και μηχανήματα του Δήμου Δυτικής Λέσβου θα βρίσκονται σε δύο σημεία, ένα επί της Εθνικής οδού Μυτιλήνης - Καλλονής και ένα επί της Επαρχιακής οδού Μυτιλήνης-Μανταμάδου. Δεν θα κλείσουν οι δρόμοι αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Οπότε ηρεμήστε και κάντε το καθήκον σας αντί να ασχολείστε με τον Δήμο Δυτικής Λέσβου. Εμείς γνωρίζουμε από τώρα τις επόμενες 2-3 κινήσεις μας. Εσείς;