Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου «αδειάζει» την Περιφέρεια και θα κάνει μόνος του συγκέντρωση στην Καλλονή την Τετάρτη..


ως αντίδραση στην δημιουργία νέας δομής στην Λέσβο

Και ενώ η περιφέρεια ανακοίνωσε μια απλή συνέντευξη τύπου και μάλιστα παρουσία των δημάρχων Μυτιλήνης , δυτικής Λέσβου, του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και των προέδρων τού εμπορικού συλλόγου και τού επιμελητήριου την ίδια ώρα ο δήμος Δυτικής Λέσβου αποφάσισε να πραγματοποιήσει δική του συγκέντρωση στην Πλατεία Καλλονής… εφόσον είδε ότι από Μυτιλήνη μεριά αρκούνται σε μια απλή συνέντευξη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συντονιστική επιτροπή για το μεταναστευτικό που συγκροτήθηκε πριν λίγες ημέρες και με αφορμή την δημιουργία κλειστής δομής στην Λέσβο απαρτίζεται από τους δημάρχους Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου άλλα και τον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κ. Μουτζούρη

Η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την απόφαση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών την ερχόμενη Τετάρτη 11/12/2019, ως αντίδραση στην δημιουργία νέας δομής στην Λέσβο, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου αποφάσισε –επιπλέον- της προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου στη Μυτιλήνη την ίδια ημέρα, την πραγματοποίηση ανοιχτής συγκέντρωσης στις 11 το πρωί στην πλατεία της Καλλονής.