Ούτε τώρα.. και μπλέκει άσχημα ο Αιολικός- ΑΕΚ Τρίπολης-Αιολικός 1-1


Στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας η ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς είχε δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Αιολικού.

Με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση οι «Αρκάδες» ωστόσο το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης βγάζοντας «μαχητικότητα» και διάθεση κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στους «φιλοξενούμενους» και εν τέλει να κατακτήσουν την ισοπαλία με 1-1.

Η ΑΕΚ Τρίπολης κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από τραγικό λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, Σφύρλα, ο Ανδριανός έκλεψε την μπάλα και στη συνέχεια την έστειλε στα δίχτυα, για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, διατηρώντας το προβάδισμα.

Η ομάδα του Αιολικού ήθελε να ισοφαρίσει πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Στο 33’ ο Αγκριμάκης με σέντρα σουτ θέλησε να αιφνιδιάσει τον Μπροκάκη, ωστόσο αυτός απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσα. Ο Γκανάρας σε προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχής της ΑΕΚ, την έστειλε στο δοκάρι.

Στη συνέχεια της φάσης, ο Λαμπράκης από ευνοϊκή θέση δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 44’ ο Αγριμάκης μετά από ωραία ατομική ενέργεια, επιχείρησε και το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση από τους παίκτες του Αιολικού συνεχίστηκε. Στο 52’ ο Λαμπράκης έκανε το σουτ, ο Μπροκάκης αρχικά του είπε όχι και στη συνέχεια ο Κόνιεφ σε κενή εστία δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 70’ ο Μπροκάκης ανέτρεψε τον Μπουρού, με αποτέλεσμα ο ρέφερι του αγώνα να δείξει την άσπρη βούλα. Ο πορτιέρε της ΑΕΚ αν και έπεσε στη σωστή γωνία, δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα. Ετσι ο Μπουρού πέτυχε το 1-1.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Κατής έχασε τεράστια ευκαιρία για να δώσει στην ομάδα του τη νίκη, καθώς το σουτ το οποίο επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σφύρλα.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπροκάκης, Πετρόπουλος (14’ Κοκονόζι->79’ Σελεμίδης), Γκανάρας, Καψής, Καϊάφας, Κακιώννης, Κοντονιαννόπουλος, Αρδάμης, Ανδριανός, Μπούσγας (62’ Κατής), Κολιόπουλος (90' Τζαλγιτζόπουλος).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σφύρλας, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Βαλιός, Παλαμούτσης (35’ Κόρνιεφ), Σπολιάριτς, Κατσίκης, Λαζαρίδης (65’ Καλόμπο), Μπουρός, Λαμπράκης.

Πηγή arcadiasports.gr