VIRAL ο Μυτιληνιός Στρατος Καραλης.. και LIVE στο Ποσειδώνιο… (VIDS)


Ο Στράτος Καραλής είναι ένας καλλιτέχνης, που έχει να δώσει πολλά!

Ο Στράτος Καραλής μας συστήνει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Αχ και να ήσουνα εδώ», εγκαινιάζοντας παράλληλα τη συνεργασία του με τη Heaven Music.

Αξίζει να τονίσουμε ότι το τραγούδι του έχει γίνει μέσα σε μικρό διάστημα VIRAL και παίζει κυριολεκτικά παντού από sites, Ραδιόφωνα, μπαρ και Clubs

Πρόκειται για ένα up tempo τραγούδι που θα σας βάλει στο ρυθμό του από το πρώτο άκουσμα.

Ο Στράτος Καραλής γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική και το τραγούδι.

Επαγγελματικά τραγουδάει από την ηλικία των 15 ετών, ενώ από τότε που έκανε την εμφάνισή του στις αθηναϊκές πίστες έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Χρήστος Χολίδης, ο Στέλιος Ρόκκος, η Δέσποινα Βανδή, η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιάννης Πλούταρχος κ.α


O δικός μας Στράτος Καραμανωλης (καλλιτεχνικό όνομα Στράτος Καραλης) το παιδί που όλη αγαπήσαμε μέσα από τα Live σε όλη την Λέσβο αλλά και στα μπαρ της Μυτιλήνης συνεχίζει για ακόμα μια σεζόν την επιτυχημένη του πορεία στις πίστες των Αθηνών.

Αυτόν τον χειμώνα θα βρεθεί μαζί με τον Κώστα Μαρτακη στο Ποσειδώνιο . Η έναρξη του προγράμματος είναι στις 6 Δεκεμβρίου

Ο νεαρός Στράτος Καραμανώλης από τη Μυτιλήνη έχει είδη κερδίσει με τη φωνή και τα τραγούδια του μετά το νησί της Λέσβου και την Αθήνα.

Να σημειώσουμε ότι ο Στράτος ποτέ δεν ξέχνα τον τόπο που τον ανέδειξε και κατά διαστήματα επιστρέφει στην Λέσβο…. Και  μας ανεβάζει την διάθεση με Live εμφανίσεις σε επιλεγμένα καταστήματα όπως το καλοκαίρι σε μια μοναδική εμφάνιση στον Οινοφόρο στα πλαίσια της συναυλίας του Γιάννη Πλούταρχου.


Τη μουσική υπογράφει ο Πάνος Καπίρης, τους στίχους η Κατερίνα Αθανάτου και σε συνδυασμό με την ερμηνεία του Στράτου Καραλή το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Λευτέρης Γαϊτανιός και ο Αργύρης Λαδόπουλος. Αυτό το up tempo τραγούδι σε συνδυασμό με την ερμηνεία του Στράτου Καραλή χαρίζει ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

«Είναι μια νύχτα με βροχή νιώθω να λείπεις πιο πολύ, πνίγομαι μέσα στη σιωπή δεν ανασαίνω.. Θα ‘θελα να ‘σουνα εδώ μόνο μαζί σου να χαθώ, για να σου πω πως σ’ αγαπώ και πως πεθαίνω…», τραγουδά ο Στράτος Καραλής.

Και συνεχίζει: «Αχ και να ήσουνα εδώ τις ώρες που σ’ αναζητώ, σ’ αυτές τις άδειες τις στιγμές εδώ να σ’ έχω… Αχ και να ήσουνα εδώ έστω για λίγο να σε δω, μη με αφήσεις δεν μπορώ, δεν το αντέχω…»

Το νέο τραγούδι του Στράτου Καραλή με τίτλο «Αχ Και Να Ήσουνα Εδώ» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από τη Heaven Music.