"LESVOS", το νέο μίνι μάρκετ στην Μυτιλήνη που υπόσχεται να σου λύσει τα χέρια! (PICS, VID)


Με όνομα.. γεμάτο ιστορία το Lesvos Market άνοιξε τις πόρτες του προς το καταναλωτικό κοινό πριν από περίπου 1,5 μήνα..

Το «Lesvos Market» αποτελεί την καθημερινή μας επιλογή. Οι ρυθμοί της ζωής μας είναι τόσο έντονοι που συχνά δε μένει χρόνος για να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες μας.

Στο μίνι μάρκετ «LESVOS» επί της οδού Σίμου Χουτζαιου, στην Μυτιλήνη, θα βρείτε μεταξύ άλλων φρέσκο ψωμί, γαλακτοκομικά, λαχανικά, ποτά και μεγάλη ποικιλία τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης!



Το «LESVOS MARKET» δημιουργήθηκε για να καλύψει τις καθημερινές αγοραστικές ανάγκες και συνήθειες των ανθρώπων της πόλης.

Πόσες φορές μας έχει τύχει να τελειώσουν είδη και να ψάχνουμε επίμονα ή να μαγειρεύουμε την Κυριακή και μας λείπει ένα βασικό υλικό; Δε χρειάζεται να ανησυχούμε.

Υπάρχει το «LESVOS MARKET» να μας σώσει!

Και δεν είναι μόνο η οικειότητα που σας κάνει να το νιώσετε το mini market της γειτονιάς.

Το σίγουρο είναι ότι εδώ θα βρείτε οπωσδήποτε αυτό που ψάχνετε.


Από ψιλικά αναψυκτικά, καθαριστικά, τρόφιμα, είδη ψυγείου ,φρέσκα οπωροκηπευτικά  τοπικά προϊόντα αλλά και μια πλήρη κάβα, ικανή  εξυπηρετήσει  τόσο τους πελάτες όσο και τους επιχειρηματίες εστίασης σε περίπτωση που χρειαστούν έκτακτο «ανεφοδιασμό».



Το "LESVOS MARKET" βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Μυτιλήνης και έχει δεκάδες πλεονεκτήματα:


Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 9:30 το βράδυ, και τις Κυριακές από τις 8:30 το πρωί έως τις 3:30 το απόγευμα

Επενδύει στη φιλικότητα και την προσωπική σχέση με τον πελάτη, πράγμα που το κάνει ακόμη περισσότερο οικείο.


Προσφέρει καθημερινά πολλά είδη πρώτης ανάγκης με τιμές που δε θα βρείτε ούτε σε μεγάλες αλυσίδες super market. Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος απομακρυνθείτε από την πόλη.


Άνετος χώρος, μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ασυναγώνιστες τιμές και άψογη εξυπηρέτηση σε οικογενειακό περιβάλλον είναι ο στόχος ώστε το νέο mini μάρκετ να μπει γρήγορα στην καρδιά της τοπικής κοινωνίας και να γίνει η αγαπημένη συνήθεια στις αγορές των Μυτιληνιών.. γι αυτό άλλωστε και το σλόγκαν που επέλεξε είναι «Το Φθηνό της γειτονιάς…».


Πάμε να δούμε συνολικά τα βασικά στοιχεία που το ξεχωρίζουν και το τοποθετούν στα αγαπημένα μας σημεία για ψώνια:

–Το ωράριό του: Το σημείο είναι ανοιχτό από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 22:00, καθημερινά, Κυριακές είναι ανοιχτά από τις 08:30 έως 16:00.

–Η προσωπικότητά του: Εδώ, το πρώτο πράγμα που θα ακούσεις όταν μπεις μέσα είναι «καλημέρα». Στο σημείο υπάρχει προσωπική σχέση με τον πελάτη, πράγμα που κάνει ακόμη πιο ουσιαστική την εμπειρία των αγορών σας.

–Τιμές πραγματικά χαμηλές: Το Lesvos Market έχει καταφέρει κάτι μοναδικό. Καθημερινά σε πραγματικά πολλούς κωδικούς ειδών πρώτης ανάγκης προσφέρει τιμές που δε θα βρείτε ούτε σε μεγάλες αλυσίδες super market. Δεν έχετε κανένα λόγο, λοιπόν, να φύγετε από τη γειτονιά σας.


FACEBOOK: Lesvos Market 



Τηλ: 22510-48043, 6972012896

«LESVOS», ένα μίνι μάρκετ που υπόσχεται να σου λύσει τα χέρια..!!!