Ο Μυτιληνιός Μανώλης Μπρίμπος «πέρασε» και τα knockouts στο The Voice (βίντεο)


Τραγουδώντας το «Ο Αχιλλέας απ' το Κάιρο» πήρε το εισιτήριο για τα Battles

Tα Knockouts του «The Voice of Greece» ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής.

Μετά την ολοκλήρωση των Blind Auditions ο κάθε coach έχει στην ομάδα του 36 διαγωνιζόμενους. 

Στα Knockouts τρεις παίκτες από την ίδια ομάδα εμφανίζονται μαζί στο stage και τραγουδά ο καθένας ένα διαφορετικό τραγούδι. Οι coaches επιλέγουν μόνο έναν παίκτη από τους τρεις, με τον οποίο θα συνεχίσουν μαζί στα Battles. O κάθε coach έχει όμως τη δυνατότητα να κλέψει δύο ακόμη παίκτες, καθ’ όλη τη διάρκεια των Knockοuts. Έτσι συνολικά στην επόμενη φάση, στα Battles, κάθε coach συνεχίζει με 14 παίκτες στην ομάδα του.

Οι τέσσερις coaches, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς, διεκδίκησαν τους καλύτερους για να φτάσουν στα lives με τους πιο δυνατούς παίκτες.

O Λεσβιακής καταγωγής, Μανώλης Μπρίμπος μαζί με άλλους δύο παίκτες από την ομάδα της Ελεονώρας Ζουγανέλη διεκδίκησε το «εισιτήριο» για τα Battles και το κατάφερε.

Ερμηνεύοντας το «Ο Αχιλλέας απ' το Κάιρο» «κατέκτησε» την Ελεωνόρα Ζουγανέλη η οποία τον επέλεξε ως έναν από τους καλύτερους για να συνεχίσει στην επόμενη φάση του The Voice.

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Παρασκευή στις 22:00 και Κυριακή στις 21:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.