Foxbet: Γιατί χάνουμε στο στοίχημα;


Είναι αναμφίβολα μια ερώτηση που όλοι ως παίχτες έχουμε κάνει στον εαυτό μας ή και σε άλλους χωρίς να έχουμε πάρει συγκεκριμένες απαντήσει και να έχουμε βγάλει ένα συμπέρασμα. Φυσικά και στο στοίχημα κανείς δεν μπορεί μόνο να κερδίζει και όποιος το ισχυριστεί λέει ψέματα, όμως σίγουρα μπορεί να κερδίζει περισσότερο και να χάνει λιγότερο. Παρακάτω θα αναλυθούν δέκα σημαντικοί λόγοι για τους οποίους συνήθως τα δελτία μας καταλήγουν στον..κουβά.
1. Απουσία σωστή πληροφόρησης
Είναι πολλοί οι παίχτες οι οποίοι θεωρούν ότι είναι καλά πληροφορημένοι επειδή γνωρίζουν τους παίχτες ή τις ενδεκάδες των ομάδων. Όχι, καλή και κυρίως σωστή πληροφόρηση είναι η εις βάθος πληροφόρηση που πρέπει να ψάξεις σε καλές πηγές στο διαδίκτυο για να τη βρεις. Επίσης, σίγουρα πληροφόρηση δεν είναι να διαβάζεις μια μόνο σελίδα προγνωστικών και να ακολουθείς «τυφλά» του διάφορους γκουρού.
2. Δεν αφήνουμε εκτός τα συναισθήματα μας
Είναι από τους σημαντικότερους λόγους που έχουν χαθεί όχι μόνο στοιχήματα αλλά περιουσίες ολόκληρες. Έχεις χάσει συνεχόμενες φορές και η παρόρμηση σε οδηγεί στο να αλλάξεις μέθοδο και να ποντάρεις τα ρέστα σου στο επόμενοι στοίχημα, νούμερο ή χαρτί. Μόλις πήρες τον δρόμο προς την καταστροφή. Το να κοντρολάρεις τα συναισθήματά σου είναι πολύ σημαντικό στο στοίχημα και στον τζόγο γενικότερα. Μην παρασύρεσαι από εφήμερες νίκες ή ήττες και συνέχισε να ακολουθείς το πλάνο σου αν αυτό φυσικά,  αποδίδει μακροπρόθεσμα.
3. Δεν κρατάμε βιβλίο στοιχημάτων
Σημαντικό επίσης για κάθε παίχτη είναι το να κρατάει ένα βιβλίο στοιχημάτων με το τι έχει παίξει πόσα έχει παίξει και πόσα είναι το κέρδος του. Έτσι θα μπορεί να αναλύσει σε βάθος χρόνου γιατί ένας συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού αποδίδει καλύτερα από έναν άλλο ή τι πρέπει να κάνει ώστε να αρχίσει να κερδίζει.
4. Η επιλογή χωρίς σκέψη της φιλοξενούμενης
Στατιστικά άνω του 50% η γηπεδούχος κερδίζει σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, κάτι λογικό καθώς έχει πολλά υπέρ του όπως για παράδειγμα ότι γνωρίζει το γήπεδο και έχει και την εξέδρα μαζί της. Η επιλογή για νίκη του φιλοξενούμενου θα πρέπει λοιπόν να γίνεται με φειδώ και μόνο αν τα στοιχεία και οι αποδόσεις συνηγορούν υπέρ της.
5. Ποντάρω ότι βλέπω
Σε αυτό το group ανήκουν πολλοί παίχτες, είναι αυτοί που βλέπουν έναν αγώνα και μπαίνουν να ποντάρουν κάτι ακριβώς επειδή τυχαίνει να βλέπουν. Είναι άλλο πράγμα το ποντάρισμα για διασκέδαση (fun bet)  που φυσικά και είναι ευπρόσδεκτο όταν βλέπεις ένα παιχνίδι και άλλο το συνετό ποντάρισμα σε ένα αγώνα που έχεις μελετήσει και παίζεις για να κερδίσεις. Αυτό τα βρίσκεις με τον εαυτό σου ξεκαθαρίζοντας πότε παίζεις για να κερδίσεις και πότε απλά για να διασκεδάσεις.
6. Κακή διαχείριση μπάνκας
Είναι μια αλάνθαστη μέθοδος για να χάνεις μόνιμα χρήματα. Η κακή διαχείριση της μπάνκας ή του κεφαλαίου σου όταν ποντάρεις θα σε οδηγήσει μαθηματικά στην αποτυχία. Το μοτίβο που ακολουθούν πολλοί παίχτες είναι ότι ποντάρω 10€ σε ένα παιχνίδι που δεν το πολυπιστεύω (γιατί το ποντάρεις τότε;) και 100€ σε ένα άλλο επειδή το πιστεύω περισσότερο. Είναι τελείως λάθος η λογική. Το σωστό παίξιμο και η σωστή διαχείριση κεφαλαίου απαιτεί σταθερό ποντάρισμα.
7. Τα «άχαστα»
Πόσες φορές έχουμε ακούσει τη φράση «παίξε αυτά είναι άχαστα»; Πολλές, αμέτρητες, όμως στο στοίχημα δεν υπάρχουν άχαστα ούτε και στανταράκια, γιατί πολύ απλά αν υπήρχαν δεν θα χρειαζόταν να δουλεύει κανείς μας. Μείνε λοιπόν μακριά από στανταράκια και άχατσα. Άχαστη είναι η σωστή προετοιμασία, η μελέτη και η αξιοποίηση των ευκαιριών. Και αυτή μακροχρόνια.
8. Πόνταρουμε σε αθλήματα που δεν γνωρίζουμε
Αναμφίβολα για να κερδίσεις παίζοντας αθλητικό στοίχημα, πρέπει και να ποντάρεις σε ένα άθλημα του οποίου τους κανόνες και τις παραμέτρους γνωρίζεις καλά. Το να ποντάρεις σε αθλήματα που δεν έχεις δει ή γνωρίζεις επειδή κάποιος στο είπε είναι τελείως λάθος.
9. Live Bet
Πώς θα περάσω το βράδυ μου σήμερα; Ας κάτσω μπροστά στον υπολογιστή να δω τι ματς έχει live και να ρίξω μερικά στοιχήματα. Το κάνουν πολλοί και το αποτέλεσμα είναι οι πλατφόρμες να χρυσαφίζουν. Στο live είναι σχεδόν βέβαιο λόγω της πληθώρας των αγώνων ότι θα παίξεις κάτι που ούτε έχεις μελετήσει ούτε έχεις διαβάσει ή επιλέξει. Και αυτό θα σου στοιχίσει χρήματα.
10. Σταμάτα όταν πρέπει
Λόγος που χάνουμε χρήματα είναι και γιατί δεν ξέρουμε πότε να σταματήσουμε. Αν δεις ότι επί συνεχόμενους μήνες χάνεις χρήματα, τότε καλό θα ήταν να σταματήσεις να παίζεις γενικά γιατί μάλλον το «άθλημα» δεν είναι για εσένα.
Τι παίζει με το stoiximan bonus; Μάθε στο Topbookmakers.com.cy!