Με..buzzer beater λύγισε τον Αιολικό ο Παναρκαδικός με 2-1- Άνανδρη επίθεση στους φιλάθλους του ΑΙΟ (PICS, VIDS)


Επίθεση στην εξέδρα με τους φίλους του Αιολικού στην Τρίπολη.

Με γκολ buzzer beater στην τελευταία φάση του αγώνα στο 94ο λεπτό από τον Γιουκούδη ο Παναρκαδικός πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί του Αιολικού στην Τρίπολη στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι προηγήθηκε στο 67' με τον Γκαντιάγκα με τον Αιολικό να ισοφαρίζει στο 70' με τον Λαζαρίδη και τον αγώνα να παίρνει μορφή θρίλερ στα τελευταία λεπτά.

Στο 94ο λεπτό μια καταπληκτική ενέργεια του Μπάρδου από τα αριστερά, μια κεφαλιά στρώσιμο του Νάνου που είχε περάσει ως αλλαγή στο 88' έδωσαν την δυνατότητα στον Γιουκούδη μέσα από την περιοχή να γράψει το τελικό 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Παναρκαδικός: Ντουντούμης, Γκαντιάγκα, Γιουκούδης, Διαμαντόπουλος, Καναβέτας (Μπάρδος), Λυμπερόπουλος Ν. (Νάνος), Μπινιώρης (Καπετανάκης), Στασινόπουλος, Στρέμπας, Τρέσα, Τσιώλης.

Αιολικός: Σφυρλάς, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Βάλλιος, Τσομπανέλλης, Λαζαρίδης, Κατσίκης, Κόρνερφ (Τσίπας), Μπουρούς (Μπάρκας), Σπόλιαριτς.


Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την μεγάλη νίκη του Παναρκαδικού επί του Αιολικού με 2-1.



Επίθεση στην εξέδρα με τους φίλους του Αιολικού στην Τρίπολη.

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του αγώνα του Παναρκαδικού με τον Αιολικό, όπου επικράτησε με 2-1. Μετά τη λήξη του αγώνα, κάποιοι οπαδοί των γηπεδούχων προσπάθησαν να εισχωρήσουν στην κερκίδα που φιλοξενήθηκαν οι Μυτιληνιοί, βρίζοντας και φτύνοντας ακόμα και γυναίκες, που ήταν στην κερκίδα.

Μερικοί ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ωστόσο η βλακεία της ψευτομαγκιάς λιγοστών ανεγκέφαλων οπαδών συνεχίστηκε με χειρονομίες και βρισιές.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του sportlesvos.gr από το περιστατικό…