Ενημέρωση από την Δ.Κ Μυτιλήνης αναφορικά με βλάβες του δημοτικού φωτισμού και αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων


Η Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης, κατόπιν πολλών ερωτημάτων, ενημερώνει τους δημότες της πόλης μας ότι αναφορικά με βλάβες του δημοτικού φωτισμού και αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Δήμου 2251043337 δίνοντας περιοχή και διεύθυνση, όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς και αριθμό στύλου ΔΕΗ (αναγράφεται σε μεταλλικό ταμπελάκι επί του στύλου).

Επίσης, κάθε δημότης που επιθυμεί να απορρίψει μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές, ογκώδη αντικείμενα και κλαδέματα οφείλει να τηλεφωνεί προηγουμένως στο 2251025555 προκειμένου αυτά να συλλεχθούν από ειδικό απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου.

Τέλος, η Δ/Κ Μυτιλήνης κατόπιν του από 23/10/19 Συμβουλίου των μελών της, έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών να γίνει πλήρης καταγραφή της σημερινής κατάστασης όλων των παιδικών χαρών της πόλης και των προαστίων της καθώς και των ενεργειών που θα εκτελεστούν για την πιστοποίηση και ασφαλή επαναλειτουργία τους.
Να ζητηθεί από τις Σχολικές Επιτροπές Α΄βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μυτιλήνης, επισταμένος στατικός έλεγχος των κτιρίων και των αθλητικών εγκαταστάσεων (γυμναστήρια και γήπεδα μπάσκετ) των σχολικών μονάδων της πόλης για προστασία από σεισμούς.

Να ζητηθεί από την Αντιδημαρχία Ποιότητας Ζωής η ανάθεση εκπόνησης συγκοινωνιακής μελέτης για το ιστορικό κέντρο της πόλης που περικλείεται από τις οδούς Ερμού, Αρχιπελάγους, Χίου, Βερναρδάκη και Μικράς Ασίας, με στόχο τη λειτουργία καταστημάτων, τη χορήγηση αδειών και την εξυπηρέτηση οχημάτων, πεζών, επισκεπτών και περιοίκων.

                                            07/11/2019
                              Ο Πρόεδρος της Δ/Κ Μυτιλήνης
                                        Αλέκος Κουζινόγλου