Κ. Κατσαρός « Ο λάλος κ Τζιμης ας απαντήσει συγκεκριμένα για τα μεγάλα τουλάχιστον έργα»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΤΖΙΜΜΗ

Ο λάλος κ. Τζιμής, επανακάμψας Αντιδήμαρχος έργων και δόμησης του Δήμου Μυτιλήνης, ας απαντήσει συγκεκριμένα για τα μεγάλα τουλάχιστον έργα, για να ενημερωθούν οι πολίτες οι οποίοι τον επέλεξαν πρόσφατα να τους εκπροσωπήσει ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο και ας αφήσει τη συνήθη τακτική του με τις κορώνες τύπου «φωνάζει ο φταίχτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Η κρισιμότητα της περιόδου και της συγκυρίας της διάσπασης του Δήμου, απαιτεί επιτέλους σοβαρότητα και κυρίως δουλειά. Σε επίπεδο δηλώσεων ο κ. Τζιμμής οφείλει ξεκάθαρα να απαντήσει πρώτα στους δημότες τα εξής:

Πότε θα δημοπρατηθεί το Κολυμβητήριο Λέσβου, (με το οποίο δεν ασχολήθηκε ποτέ όσο ήταν Αντιδήμαρχος έργων). Τα 4.550.000,00 ευρώ για την κατασκευή και οι 500.000,00 Ευρώ περίπου για την προμήθεια υλικών και παρελκόμενων. Πλήρες χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου.
Παράλληλα πότε, πώς και εάν θα υλοποιηθεί η εξαγγελία για συνεδριακό κέντρο στη θέση του παλαιού κολυμβητηρίου στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Θα καταθέσει πρόταση στην Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη (Β.Α.Α.) για τον ποδηλατοδρόμο - πεζόδρομο Σουράδα – Νεάπολη;

Θα προχωρήσει σε δημοπρασία των (90) περίπου Παιδικών Χαρών του Δήμου Μυτιλήνης από εκεί που τις άφησε….. απ όταν ήταν Αντιδήμαρχος έργων του Δήμου Λέσβου;

Η αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος της Ακαδημίας περί τα 2.500.000,00 που έχει υπογραφεί σύμβαση με εργολήπτη θα ξεκινήσει και πότε;

Η είσοδος της Πόλης από Πύργο Γιανέλλη έως Μακρύ Γυαλό περί το 1.200.000,00 Ευρώ που έχει υπογραφεί σύμβαση με εργολήπτη θα ξεκινήσει και πότε;

Το 3ο, 4ο Λύκειο, το 3ο Γυμνάσιο και το Ειδικό Σχολείο θα τελειώσει και πότε;

Για τα προγράμματα που θα ανοίξουν από το Ε.Π. Βόρειο Αιγαίο περιόδου 2014 – 2020 θα εξαγγείλει της προτάσεις του?

ΥΓ: Επειδή στον σωρό του διαδικτύου, αυτόν ντε, που ήταν πολύβουος τα τέσσερα τελευταία χρόνια και αίφνης βουβάθηκε από τις τελευταίες εξαγγελίες για την μεταναστευτική πολιτική, εξακολουθούν κάποιοι εξίσου λάλοι φίλοι του αντιδημάρχου να φλυαρούν, συμβουλεύω το εξής.

Ως πολιτικός προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίες του Δήμου που είναι, ας βρει τους φακέλους των έργων της Αγροτικής Οδοποιίας και ας δει που έγιναν και αν βρει κάτι ας το στείλει στον εισαγγελέα. Αλλιώς νομίζω πως είναι καιρός πια αυτός και οι εξίσου λαλίστατοι φίλοι του στο fb να δώσουν λόγο στην δικαιοσύνη για τα γραφόμενα τους.

Μυτιλήνη 21-11-2019

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ