Μύρισε Χριστούγεννα στην Μυτιλήνη- Στήνουν τα δέντρα δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο! (φωτο)


Μύρισαν Χριστούγεννα στην Μυτιλήνη και τα συνεργεία του δήμου, βρίσκονται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των εργασιών του νέου εορταστικού χωριού του Δήμου δίπλα στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης όπου και θα ονομαστεί «Χριστουγεννιάτικη Αυλή».

Χτες από το πρωί , τεχνικοί , ηλεκτρολόγοι, μεταφορείς και υπάλληλοι της αναδόχου εταιρείας ΗΧΩ ξεκίνησαν  αρχικά με το στήσιμο των Χριστουγεννιάτικων δέντρων  και τον στολισμό με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα φωτάκια, και τα πολύχρωμα ιδιαίτερα σχήματα που θα έχουν πάνω τους τα θεματικά σπιτάκια του χωριού.


Παρόντος του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Παναγιώτη Τσακύρη, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της «Χριστουγεννιάτικης Αυλής», όπως θα ονομαστεί.

Μετά το Χριστουγεννιάτικο δένδρο που θα φωταγωγήσει ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, στις 6 Δεκεμβρίου, θα επακολουθήσουν εργασίες οι οποίες θα δώσουν μια διαφορετική εορταστική νότα στην Μυτιλήνη.


Γύρω από το χώρο θα δημιουργηθούν περίπτερα, χώροι παιχνιδιών, μια εξέδρα για διάφορα συναυλίες από τοπικές μπάντες και μια τεράστια γιγαντοοθόνη όπου θα προβληθούν οι εμφανίσεις της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ.

Αύριο Δευτέρα ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παναγιώτης Τσακύρης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, ώστε να ενημερώσει αναλυτικά τους δημότες για τις εορτές των Χριστουγέννων.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι συνεργείο του Δήμου Μυτιλήνης τοποθέτησε ήδη εδώ και λίγες ημέρες τα πρώτα φωτάκια και στολίδια κατά μήκος της Ελευθερίου Βενιζέλου, αλλά και στην Ερμού.