Συλλήψεις, τραυματισμοί και ξύλο μεταξύ μεταναστών στην Μόρια


Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Σύλληψη ατόμου στη Λέσβο, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθη την (03-11-2019) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 25 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, την (02-11-2019) το βράδυ, σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, ο συλληφθείς ενεπλάκη σε επεισόδιο με έτερους αλλοδαπούς, κατά τη διάρκεια του οποίου, επιτέθηκε και τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο δύο (2) εξ’ αυτών.

Κατά το χρόνο του περιστατικού, τραυματίστηκε και ο 25χρονος.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Σύλληψη ατόμου στη Λέσβο, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθη την (03-11-2019) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 18 ετών, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία, την (02-11-2019) το βράδυ, σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, ο συλληφθείς επιτέθηκε –κατά περίπτωση- με αιχμηρό αντικείμενο και πέτρα και τραυμάτισε δύο (2) έτερους αλλοδαπούς.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.