Τελικά ποιος…ξανά άνοιξε τα ληξιαρχεία της Λέσβου;- Γιατί αυτό είναι που καίει το νησί μας


Βέρρος, Κυτελης, Αθανασίου.. και Μπουρνους παλεύουν.. με ανακοινώσεις για το ποιος ξανα άνοιξε τα ληξιαρχεία της Λέσβου.. γιατί αυτό το ζήτημα φυσικά καίει το νησί μας και όχι χίλια αλλά εκκρεμή θέματα..

Μια ωραία ατμόσφαιρα..

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών:

Σε σχέση με το θέμα των Ληξιαρχείων, την επικείμενη κατάργησή τους και τις πολιτικές κινήσεις που έγιναν ώστε να αποφευχθεί αυτό το ενδεχόμενο που θα οδηγούσε στη ταλαιπωρία κατοίκων του Δήμου Μυτιλήνης, θα θέλαμε να επισημάνουμε την καίρια παρέμβαση του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη.

Συγκεκριμένα, από τις 11 Σεπτεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος ενημέρωσε με κατεπείγουσα επιστολή τον Υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, για το ζήτημα των Ληξιαρχείων.
Στη επιστολή που παρουσιάζουμε, επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Η διαφορετική αντιμετώπιση των πολιτών των νεοσύστατων Δήμων από εκείνης της λοιπής Επικράτειας, δημιουργεί αισθήματα αδικίας και ανατρέπει την υφιστάμενη αποκέντρωση στον τομέα αυτό. Κύριε Υπουργέ, είμαστε σίγουροι ότι αντιλαμβάνεστε το μείζον πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Παρακαλούμε και στους νεοσύστατους Δήμους να ισχύει ότι στους λοιπούς Δήμους».


Παράλληλα, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης στη συνάντηση που είχε τον προηγούμενο μήνα με τον Υπουργό Εσωτερικών, του εξέθεσε τα προβλήματα που θα δημιουργούνταν από την κατάργηση των Ληξιαρχείων και ζήτησε την ανάκληση της απόφασης.