«Ο κ. Τσακύρης είναι ο δικηγόρος μας εδώ και καιρό, και θα συνεχίσει να μάς εκπροσωπεί στα δίκαια αιτήματά μας»


Δελτίο τύπου των κατοίκων της Αερ. Γιανναρελλη, Βουρνάζων κλπ σχετικά με το θεμα που δημιουργήθηκε σχετικά με τον νομικό σύμβουλο των κατοίκων Κο Τσακύρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που είδαμε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. τις τελευταίες ημέρες, η Επιτροπή επαγγελματιών και κατοίκων των οδών Βουρνάζων, Αερ. Γιανναρέλλη και Ποταμού, δηλώνει ότι η επιλογή του κ. Παναγιώτη Τσακύρη ως νομικού μας συμβούλου για την εκπροσώπησή μας στη διεκδίκηση δικαιότερης εκτέλεσης του έργου αντικατάστασης αγωγού ομβρίων στην περιοχή μας, έγινε πολύ πριν ο κ. Τσακύρης εκλεγεί στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Χάρη δε στις ενέργειες που έγιναν, η έναρξη του έργου, με τον εξοντωτικό για τις ζωές μας τρόπο που έχει επιλεγεί, έχει καθυστερήσει και συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική μας δικαίωση.

Θεωρούμε λοιπόν ότι θα αποτελούσε ανέντιμη πράξη η παραίτησή του τη συγκεκριμένη στιγμή, που η υπόθεσή μας έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Σαν δικηγόρος μας για δύο περίπου χρόνια που κρατά αυτή η διαμάχη μας με τη Δ.Ε.Υ.Α.Λ. , γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της κατάστασης και στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία είναι εκείνος που εμπιστευόμαστε να προωθήσει την απαίτησή μας για εκτέλεση του έργου με τον καλύτερο δυνατό για τις περιουσίες μας τρόπο. Όλοι γνώριζαν την εκπροσώπησή μας από τον κ. Τσακύρη πολύ πριν τις εκλογές, και το εκλογικό σώμα που τού έδωσε αυτή τη μεγάλη δύναμη, και ο νυν δήμαρχος κ. Κύτελης, αλλά και οι επικεφαλής των άλλων συνδυασμών. Θεωρούμε ότι η μόνιμη επαγγελματική ιδιότητα αλλά και ικανότητα του καθενός μπορεί να είναι ανεξάρτητη από την οποιαδήποτε προσωρινή πολιτική του θέση, και ότι οι δημόσιοι άντρες οφείλουν να διαθέτουν την ωριμότητα διαχωρισμού αυτών των ιδιοτήτων. Εν τέλει, για μάς ο κ. Τσακύρης είναι ο δικηγόρος μας εδώ και καιρό, και θεωρούμε ηθική και ακέραιη την απόφαση να συνεχίσει να μάς εκπροσωπεί στα δίκαια αιτήματά μας.

Η Επιτροπή κατοίκων και επαγγελματιών των οδών Βουρνάζων, Αερ. Γιανναρέλλη και Ποταμού.