Επίσκεψη εκπροσώπων 16 τουριστικών γραφείων από το Βιετνάμ στη Λέσβο για πρώτη φορά


«Πρόσκληση επιλεγμένων Hosted Buyer από το Βιετνάμ σε Fam Trip στη Λέσβο»

Το ARGO TRAVEL είχε την τιμή να φιλοξενήσει για πρώτη φορά 16 από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία του Ανόι και του Χο Τσι Μιν (πρώην Σαϊγκόν) σε πολυήμερο Fam Trip μεταξύ 28/10 και 4/11.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, οι συνεργάτες από το Βιετνάμ περιηγήθηκαν σε σημεία ενδιαφέροντος σε Αττική και Σαντορίνη, ενώ είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν για πρώτη φορά, κατόπιν πρωτοβουλίας του ARGO TRAVEL, το νησί της Λέσβου.


Κατά την τριήμερη παραμονή τους στη Λέσβο επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων το Κάστρο της Μυτιλήνης και το Κάστρο του Μόλυβου, ξεναγήθηκαν στη Μονή του Ταξιάρχη και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, απόλαυσαν τοπικά εδέσματα στη Σκάλα Συκαμιάς, τη Σκάλα Καλλονής και το Πλωμάρι, συμμετείχαν στο φεστιβάλ κάστανου στην Αγιάσσο και περιηγήθηκαν στο απολιθωμένο δάσος του νησιού, το Γεωπάρκο της UNESCO. Kυρίως όμως γέμισαν εικόνες και παραστάσεις από ένα παραδοσιακό και πολλά υποσχόμενο προορισμό της Ελλάδας ο οποίος ταιριάζει απόλυτα με το προφίλ των Βιετναμέζων επισκεπτών.


Είναι χαρακτηριστικό ότι το νησί της Λέσβου με το φυσικό του κάλλος, την μακρά του ιστορία και το γαστρονομικό του πλούτο έτυχε ιδιαίτερης μνείας από τους συμμετέχοντες καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψή των, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι Ελλάδα είναι ένας προορισμός που μπορεί να φιλοξενήσει επισκέπτες από όλες τις αγορές του κόσμου 365 ημέρες το χρόνο.


Σύντομο χαιρετισμό στους προσκεκλημένους απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Παναγιώτης Κουφέλος, εκπροσωπώντας τον Περιεφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Κώστα Μουτζούρη, και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, κ. Νίκο Νύκτα. Το ARGO TRAVEL αποδεικνύει έμπρακτα κι αδιαλείπτως τη δέσμευση του στην καθιέρωση της Ελλάδας ως ένα προορισμό 365 ημερών αναδεικνύοντας συνεχώς νέους προορισμούς κι εμπλουτίζοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες με βιωματικές δραστηριότητες σε όλη την Επικράτεια. Αθήνα, 26 Νοεμβρίου, 2019