Εγκαινιάστηκε το νέο μίνι μάρκετ “LESVOS” στην Μυτιλήνη ! (PICS)


Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (12/10), παρουσία πλήθους κόσμου, τα εγκαίνια του νέου mini market της Μυτιλήνης «Lesvos Market», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Σίμου Χουτζαιου.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο νέο αυτό επαγγελματικό ξεκίνημα του ιδιοκτήτη του LesvosPost.com δημοσιογράφου Στεφάνου Γεώργιου  και της συζύγου του Μαρίας- Ελένης ψώνισε από το μαγαζί ενώ γεύτηκε και τον πλούσιο μπουφέ που είχε επιμεληθεί το Ζαχαροπλαστείο Πανταζής.


Τα εγκαίνια τέλεσε ο εφημέριος της Στύψης Πατήρ-Ελευθέριος Κεριμης.


Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κ. Στεφάνου Γεώργιος υποδέχτηκε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στα εγκαίνια, με χαρά αλλά και συγκίνηση, αφού τον τίμησαν με την παρουσία τους αγαπημένα και φιλικά σε αυτόν και την οικογένειά του πρόσωπα.

Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Dj Papasaris.


Το ολοκαίνουριο Mini Market με την ονομασία Lesvos Market βρίσκεται στην οδό Σίμου Χουτζαιου 13, στην περιοχή Αγίας Φωτεινής απέναντι από το σχολικό συγκρότημα του 4ου γυμνάσιου, 10ου δημοτικού και 8ου νηπιαγωγείου Μυτιλήνης


Άνετος χώρος, μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ασυναγώνιστες τιμές και άψογη εξυπηρέτηση σε οικογενειακό περιβάλλον είναι ο στόχος ώστε το νέο mini μάρκετ να μπει γρήγορα στην καρδιά της τοπικής κοινωνίας και να γίνει η αγαπημένη συνήθεια στις αγορές των Μυτιληνιών.. γι αυτό άλλωστε και το σλόγκαν που επέλεξε είναι «Το Φθηνό της γειτονιάς…».

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη βραδιά των εγκαινίων ενώ να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στον Γιώργο και την Μαρία-Ελένη και καλές δουλειές.