Το Σάββατο τα εγκαίνια του Lesvos Market στην Μυτιλήνη με πολλές προσφορές και εκπλήξεις…


Ένα νέο σύγχρονο κατάστημα Mini Market άνοιξε εδώ και λίγες ημέρες στην Μυτιλήνη.

Το ολοκαίνουριο Mini Market με την ονομασία Lesvos Market βρίσκεται στην οδό Σίμου Χουτζαιου 13, στην περιοχή Αγίας Φωτεινής απέναντι από το σχολικό συγκρότημα του 4ου γυμνάσιου, 10ου δημοτικού και 8ου νηπιαγωγείου Μυτιλήνης και τα εγκαίνιά του θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 19:30. 

Στο πλαίσιο των εγκαινίων έχουν προγραμματιστεί πολλές προσφορές καθώς και πολλά προϊόντα 1 + 1 δώρο ενώ τον εορτασμό θα πλαισιώσει κέρασμα για τους καλεσμένους, αγιασμός αλλά και μουσική από dj.

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Σίμου Χουτζαιου 13, στην περιοχή Αγίας Φωτεινής απέναντι από το σχολικό συγκρότημα του 4ου γυμνασίου, 10ου δημοτικού και 8ου νηπιαγωγείου Μυτιλήνης.

Άνετος χώρος, μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ασυναγώνιστες τιμές και άψογη εξυπηρέτηση σε οικογενειακό περιβάλλον είναι ο στόχος ώστε το νέο mini μάρκετ να μπει γρήγορα στην καρδιά της τοπικής κοινωνίας και να γίνει η αγαπημένη συνήθεια στις αγορές των Μυτιληνιών.. γι αυτό άλλωστε και το σλόγκαν που επέλεξε είναι «Το Φθηνό της γειτονιάς…».